skip to Main Content

Virksomhed med fokus på grønne løsninger

JS Klima & Design er en spændende virksomhed, der er fokuseret på at hjælpe industriens mange udfordringer med at efterleve den stigende efterspørgsel på bæredygtige løsninger.

Jonathan Sandström brænder for den bæredygtige dagsorden og har derfor valgt at starte sin egen virksomhed med fokus på klima og design.

”For mig er det vigtigt at følge med tiden og jeg formår altid at se muligheder fremfor begrænsninger i min tilgang til opgaven, med at designe fremtidens løsninger i den grønne omstilling og cirkulære økonomi” udtaler Jonathan.

Når man skal tage hul på den grønne omstilling, er det et godt udgangspunkt at starte allerede i designfasen.

Der er nogle centrale spørgsmål man skal stille:

Hvor kommer materialerne fra?
Hvilke ressourcer bruger du i virksomheden til at fremstille dine produkter?
Hvordan kan produktet bortskaffes når det ikke skal bruges mere?

Brug dine ressourcer klogt

Ved at vælge et teknisk design der arbejder ud fra fremtidens bæredygtighedsprincipper, får du også muligheden for at få nedbragt omkostninger til materialer i en tid hvor vi ellers kun ser prisstigninger og stadigt højere forbrug.

Som teknisk designer, skaber Jonathan formen til forskellige produkter, maskiner eller tekniske modeller i bl.a. 3D og 2D i Autodesk Inventor.

”Jeg arbejder sammen med ingeniører, arkitekter og andre fagfolk, og er det nødvendige bindeled mellem projektledelsen og konstruktørerne og selvfølgelig miljøet.”
Jonathan hjælper med at indhenter relevante data der vedrører produktet og som har indflydelse på alle aspekter af det tekniske design og materialeanvendelse.

Jonathan vil på mødet den 19. januar i netværket ”Den grønne Leverandør” hjælpe med at forklare, hvad cirkulær økonomi betyder og hvordan din virksomhed griber starten på den grønne omstilling an.

Du kan tilmelde dig til mødet her

Back To Top
Søg
X
X