skip to Main Content

36 virksomheder og uddannelsesinstitutioner til årets Uddannelses- og lærlingemesse

Interessen for at deltage i årets Uddannelses- og lærlingemesse er stor.

Mange uddannelsesinstitutioner og virksomheder har tilmeldt sig årets Uddannelses- og lærlingemesse på nuværende tidspunkt, men vi vil meget gerne have flere til at fortælle elever i udskolingen om uddannelses- og karrieremulighederne i og omkring Kalundborg.

Udover uddannelser og virksomheder, kommer der to lastbiler med informationer og aktiviteter. Den ene kommer fra Kriminalforsorgen, som viser, hvilke jobmuligheder, der er hos dem og den anden kommer fra Videncenter for Håndværk Bæredygtighed. Med i lastbilen fra Videncentret er der droner og andre teknologiske løsninger til industrien.

Promover din virksomhed og skab kontakt til fremtidens medarbejdere

Tilmeld din virksomhed og vær med til at vise de kommende medarbejdere de forskellige muligheder, der er for en karriere i lokalområdet. Vi mangler arbejdskraft inden for flere brancher allerede nu, og det bliver ikke bedre i de kommende år. Ved at være med på messen, hvor vi forventer et besøgstal på over 600 elever, får du muligheden for at inspirere de unge til at tage en faglært uddannelse og på sigt blive din næste medarbejder.

Tilmeld din virksomhed her.

Yderligere information

Kontakt Rikke Dybkjær Meltz på telefon 59 55 00 55 eller på mail rdm@kalundborgerhverv.dk.

Her kan du se deltagerlisten, som den ser ud i dag

Back To Top
Søg
X
X