skip to Main Content

Kompetencegivende kurser hos EUC Nordvestsjælland

EUC Nordvestsjælland tilbyder kompetencegivende kurser, som kan tages online.

Som følge af Covid-19, og de ændrede vilkår vi alle arbejder under, har EUC Nordvestsjælland udformet en række online udgaver af deres udbud af kurser og efteruddannelser. De ønsker at hjælpe virksomheder og ledige med at bruge denne vanskelige tid konstruktivt, så både virksomheder og ledige står stærkere efter Covid-19.

Nedenfor ses tre konkrete onlinetilbud, som kan være med til at styrke den enkeltes og dermed også virksomhedens kompetencer.

Grundlæggende lederuddannelse (ren online)

Med lederuddannelsen vil du få redskaber og viden til at styrke din personlige og ledelsesmæssige udvikling samtidig med, at du får værktøjer til at øge både medarbejdermotivation produktivitet i din virksomhed.

Udvikling af dine ledelseskompetencer er derfor en god investering for både din arbejdsplads og dig selv.

Rengøringshygiejne med afsæt i Covid-19 (ren online)

I forbindelse med daglig rengøring ud fra basisviden om mikroorganismer og smitteveje, bliver deltageren i stand til at tage hygiejniske hensyn i planlægningen af rengøringen, herunder rengøringsrækkefølgen. Deltageren lærer at tage hygiejniske hensyn i selve rengøringen samt genkende berøringspunkter og dermed forebygge smittespredning og udøve en god personlig hygiejne.

Truckcertifikat (kombineret)

Efter at have gennemført uddannelsen, kan du blandt mange andre ting føre og betjene forskellige typer gaffeltrucks og selvkørende gaffelstabler med forskellig opbygning og udstyr efter gældende sikkerhedsbestemmelser. Du kan også:  Foretage korrekt stuvning, optagning og afsætning af forskelligt gods i forskellige højder i forskellige reoltyper i container og på lad, samt udføre blokstabling, herunder vælge egnet løfteudstyr og lastbærer.

Der er løbende optag på alle tre uddannelser, og det er muligt at starte stort set med det samme. Kurserne er designet som AMU-kurser med lav brugerbetaling og med mulighed for løntabsgodtgørelse. Altså en god forretning i denne lidt vanskelige tid.

Tilmelding til kurserne sker online klik på linkene ovenfor og læs mere om de enkelte kurser.

 

Back To Top
Søg
X
X