kalundborgegnens erhvervsråd

Nyheder fra Kalundborgegnens Erhvervsråd

Læs mere om, hvordan Bymidteprojektet udvikler sig i en tid med lukkede forretninger.
Benyt nedlukningen til at blive klogere på de sociale medier og find ud af, hvad det kan betyde for din virksomhed.
Måske er det nu, du skal have lavet en webshop til din fysiske butik? se tilbuddet fra et af vores medlemmer.

NYHEDER

Et nyhedsbrev for dig i detailhandelen

Kære læser,
Du undrer dig måske over, hvorfor du nu igen modtager et nyhedsbrev fra Kalundborgegnens Erhvervsråd. Du fik jo også et i går.

Men der er en god forklaring. Erhvervsrådets nyhedsbrev har ca. 700 modtagere og de er vidt forskellige, fra forskellige brancher, med forskellige roller i forskellige virksomheder.

Derfor vil vi forsøge at skabe lidt mere målrettede nyhedsbreve. Det her er vores første forsøg. Vi vil fremover udsende et nyhedsbrev, der både har de generelle historier og de emner vi vurderer til at have bred interesse, men i denne version vil vi sørge for at have et ekstra fokus på de emner, der er spændende for dig, der opererer i detail-, restaurations-, service- og oplevelsessektoren.

Der er masser af nyheder at bringe videre, så vi er ikke i tvivl om, at det bliver interessant. Til gengæld kan vi kan godt være i tvivl om, hvorvidt vi har ramt helt rigtigt i vores valg af, hvem vi sender denne version til. Derfor får du i første omgang begge to. Når du har set et par udgaver, kan du vælge, om du vil fortsætte med denne nye version, holde fast i det generelle nyhedsbrev eller måske vælge at modtage dem begge. Det er helt op til dig. Du kan altid melde vores nyhedsbrev fra ved at klikke på linket i bunden og du kan også altid tilmelde dig vores nyhedsbrev via kalundborgerhverv.dk eller ved at sende os en mail på info@kalundborgerhverv.dk

Vi håber at du kan lide denne nye version og vi modtager meget gerne input og forslag til at gøre vores nyhedsbreve endnu bedre.

Med venlig hilsen
Jens Lerager
Erhvervschef
Kalundborgegnens Erhvervsråd

Og så lukkede det hele ned…

Morten Hass Augustsen - bymidten

Hvordan udvikler man bymidterne, når det hele er lukket ned?

Projektleder Morten Hass Augustsen nåede at møde nogle af butikkerne, før Corona igen satte dagsordenen for vores hverdag. Og hvad gør man så, når man er ansat til netop at arbejde med detailhandelen?
Læs mere her

Konkurrence: vind en butik

Drømmen om egen butik kan blive til virkelighed

Erhvervsrådet samarbejder med de lokale erhvervsforeninger i konkurrencen om at udlodde en butik til en vinder, der har modet og incitamentet til at udvikle en butik, der opfylder et behov i en af de tre bymidter, Kalundborg, Gørlev og Høng. Vi er klar med et set-up for Kalundborg og om ikke så længe, håber vi at kunne lancere konkurrencen i Høng og Gørlev også.
Læs meget mere om konkurrencen her
Butiksfacade med markise

Når butikker går online

Når butikker går online

Endnu en nedlukning. Eller rettere, en fortsættelse af nedlukningen.

Hvordan når man sine kunder, når man lever af at holde sin butik åben for fysisk fremmøde og på den måde servicere sine kunder?

Butik A har taget kampen om synligheden overfor sine kunder op og lægger dagligt nye varer på sociale medier.
Læs mere her

ARRANGEMENTER

SoMe - for dig, der driver forretning i byen

Gør de SOciale MEdier til dit udstillingsvindue og talerør til kunderne.

Med den nuværende nedlukning af detailhandelen er synlighed på sociale medier vigtigere end nogensinde. På dette kursus får du styr på hvordan og hvorfor, du bruger de sociale medier, så kunderne også kan finde din butik online. Vi tager udgangspunkt og underviser i dét, som du har brug for.
Læs mere og tilmeld dig her
SoMe - for dig, der driver forretning i byen

Kundedata til bedre forretning

Kundedata til bedre forretning

Få struktur på data og gør hverdagen nemmere – for dig og kunderne.

På dette kursus får du styr på at indsamle de data, der kan være relevante for din forretning, og vil gå fra mavefornemmelse til fakta. Vi tager udgangspunkt og underviser i dét, som du har brug for.
Læs mere og tilmeld dig her

Generalforsamling 2021

16. marts 2021

Generalforsamling i Erhvervsrådet

Vi håber at få mulighed for at afholde generalforsamlingen, som vi plejer, men måske bliver det i anden form, end vi havde forestillet os. Vi håber, at så mange som muligt, vil deltage, så vi sammen kan udvikle erhvervslivet på Kalundborgegnen.
Læs mere og tilmeld dig her
Høng Hallen

FRA MEDLEM TIL MEDLEM

Arne Buchter
Hej alle læsere
På grund af Corona situationen, vil jeg gerne tilbyde butiksejere i Kalundborg kommune uden webshop, at få bygget en shop. Jeg ved godt, at pengene er små, derfor betaler du kun 500 kroner nu og så resten, når du igen tjener penge. Giv mig et kald, så finder vi sammen den løsning, der er bedst for dig.
Du behøver ikke vide noget om det her, det er derfor du har mig.
Ring til Arne Buchter 27143040 eller læs mere her

Som medlem af Kalundborgegnens Erhvervsråd, har du mulighed for at få lidt tekst i nyhedsbrevet om din virksomhed. Kontakt Erhvervsrådet på mail: info@kalundborgerhverv.dk

KALENDER

22. februar So Me for dig, der driver forretning i byen

23. februar Kundedata til bedre forretning

16. marts Generalforsamling


Du kan høre mere om Erhvervsrådets aktiviteter på telefon 59 55 00 55.
Tilmelding til arrangementer på hjemmesiden under det enkelte arrangement eller kontakt kontoret.
Ret til ændringer forbeholdes
Skyline Kalundborgegnen
facebook linkedin website