Arbejde hjemme eller i kontorfællesskab?

Der er fordele og ulemper ved at arbejde alene hjemme fra privaten eller at sidde i et kontorfællesskab med andre erhvervsdrivende.

Der er ikke nogen, der kan sige, at det ene er bedre end det andet, det er en balancegang, den enkelte må afklare med sig selv.

Kontorfællesskabet Officehub har samlet fordele og ulemper ved at arbejde hjemmefra:

– Vi hos Officehub bliver ofte kontaktet af kunder, som overvejer at finde en plads på et kontorfællesskab frem for at arbejde hjemmefra. I vores OfficeHub-team har vi alle prøvet begge dele – at arbejde hjemmefra samt at sidde på et kontorfællesskab. Vi synes derfor, at der findes både fordele og ulemper ved begge muligheder.

Læs artiklen om fordele og ulemper her

Den overraskende sandhed om at arbejde hjemmefra

Ifølge offentliggjorte rapporter er antallet af hjemmearbejdende steget med 115 % i løbet af de sidste 10 år. Men det er ikke en løsning, som passer til alle ansatte – eller alle arbejdsgivere, Matthew Jenkin ser på fordele og ulemper og kommer frem til en uventet konklusion.

Gå i det tøj, som du har lyst til, bestem din egen arbejdstid, og bliv fri for at pendle til og fra arbejde – hjemmearbejdende misundes af alle, der arbejder på kontor, verden over. Det kan lyde mere bekvemt at kunne bytte jakkesættet og skrivebordet ud med pyjamas og sofa – men booster det virkelig produktiviteten?

Læs artiklen om sandheden her

Til sidst linker vi til en artikel af Bjarne Klüwer fra informationsprodukter.dk, som også belyser dilemmaet om, hvor man skal arbejde – eller om det skal være et mix af mulighederne.

Skal du arbejde hjemmefra eller finde et kontor?

Som internet-iværksætter kan du ofte selv vælge, hvor du har lyst til at arbejde. Du kan vælge at arbejde hjemmefra, finde en kontorplads i et kontorfællesskab eller gå all-in og finde et helt kontor, hvor kun du arbejder fra.

Læs hele artiklen her

Rundt om i Kalundborg kommune er der flere muligheder for at arbejde i et kontorfællesskab. Har du en mindre virksomhed og mangler en kontorplads, er du velkommen til at kontakte Erhvervsrådet på telefon 59 55 00 55 eller på mail info@kalundborgerhverv.dk.

Back To Top
Søg