skip to Main Content

september, 2019

20sep08:3010:00B2B netværksmøde hos Sparekassen Sjælland-Fyn

Arrangements-detaljer

Hvordan skaber vi udvikling i vores lokalområde på privat initiativ?Logo

Program for netværksmødet:

Kl. 8.30       Velkomst v/ Jens Lerager

Kl. 8.45       Oplæg v/ Søren Kjærsgaard, udviklingsdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn

      • Vi kan ikke vente på andres initiativer fx kommune eller stat
      • Der er kapital der kan aktiveres
      • Lokale kræfter kan drive projekter

Kl. 9.30       Netværk og dialog

Kl. 10.00     Tak for i dag

Et eksempel på et udviklingsprojekt, hvor Sparekassen Sjælland-Fyn har deltaget, er udviklingen af et nyt boligområde i Vig. Her dannede man et konsortium bestående af seks virksomheder, som gik sammen om udvikling af et markområde lige fra opkøb af marken, godkendelse af lokalplan og første spadestik til byggemodning af marken. Læs meget mere om projektet her.

Fakta om Søren Kjærsgaard

Den tidligere Holbæk-borgmester, Søren Kjærsgaard, blev 1. juni 2018 hentet til Sparekassen Sjælland-Fyn som ny udviklingsdirektør.

Formålet med den nyoprettede og for pengeinstitutter helt nytænkende stilling er, at Søren Kjærsgaard som udviklingsdirektør skal skabe gode relationer til nøgleinteressenter i det offentlige rum og udvikle idéer og initiativer, som blandt andet skal styrke sparekassens erhvervsprofil. Søren Kjærsgaard skal styrke Sparekassen Sjælland-Fyns lokale relationer i de områder, Sparekassen er til stede. Sparekassen vil gerne være med til at sikre det bedst mulige samarbejde mellem offentlige og private virksomheder til glæde for væksten i lokalområderne.

Søren Kjærsgaard har senest været borgmester i Holbæk siden 2010. Herudover har Søren Kjærsgaard en karriere bag sig, hvor han i næsten et årti har arbejdet som advokat hos blandt andre Dansk Erhverv og Danmarks største advokatkæde, Advodan. Søren Kjærsgaard er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet.

Tid

(Fredag) 08:30 - 10:00

Sted

Sparekassen Sjælland-Fyn

Vænget 14, 4400 kalundborg

Tilmelding til arrangement

Back To Top
×Luk søg
Søg
X