skip to Main Content

november, 2021

26nov08:3010:30B2B netværksmøde om cybersikkerhed

Arrangements-detaljer

I samarbejde med InterForce inviterer Kalundborgegnens Erhvervsråd dig og din virksomhed til B2B netværksmøde om cybersikkerhed.

Program for netværksmødet:

Kl. 8.30 Velkomst v/ Jens Lerager

Klaus Munch Kjøller

Kl. 8.45 Oplæg v/ Klaus Munch Kjøller, direktør og cyberansvarlig hos PwC. Klaus vil tale ud fra fra PwC’s mangeårige analyse i dansk erhvervsliv, hvor de årligt gennemfører en omfattende analyse på, hvor mange virksomheder der oplever cyber kriminalitet kombineret med eksempler fra kundekreds. Klaus er generalist og vil holde emnet i en overordnet ramme.

Kl. 9. 10 Oplæg v/ Troels Langkjær, ekspert i cybersikkerhed med egen virksomhed, Langkjaer Cyber Security Consulting.
Troels Langkjær er datalog og har mere end 15 års erfaring med cybersikkerhed fra Forsvaret, som iværksætter og fra stillinger i det private erhvervsliv.
Troels er hyppig oplægsholder og underviser i cybersikkerhed og er ekstern lektor ved Københavns Universitet. Troels er specialist og vil ud fra emnet gå i detaljen
Kl. 9.30 Netværk og dialog
Kl. 10.00 Tak for i dag

Cybersikkerhed i din virksomhed?

Ifølge en analyse fra Erhvervsstyrelsen, har 40% af danske små og mellemstore virksomheder et for lavt digitalt sikkerhedsniveau. Der kan være forskellige årsager hertil; besværlige IT-løsninger, mangel på kompetencer og meget andet.

Med de to oplægsholdere, der samarbejder med InterForce, forsøger vi at give virksomhederne bud på, hvordan de kan skabe bedre digital sikkerhed i en globaliseret verden, der digitalt set, bliver mindre og mindre.

På Erhvervsstyrelsens hjemmeside kan du læse meget mere om IT-sikkerhed i virksomheden. Her kan du fx teste IT-sikkerheden i din virksomhed.

Deltagelse

Alle er velkomne til netværksmødet, men tilmelding senest den 23. november er nødvendig.

Tid

(Fredag) 08:30 - 10:30

Tilmelding til arrangement

Tryk på plusset for at tilføje flere gæster

Back To Top
Søg
X
X