skip to Main Content

maj, 2021

05maj15:0016:00Energibesparelser i bygninger

Arrangements-detaljer

Kalundborg Håndværkerforening og Erhvervsrådet inviterer til oplæg om energibesparelser i bygninger.

Videnscenter for Energibesparelser i Bygninger (VEB) systematiserer viden om energibesparelser i bygninger og formidler dette til byggebranchen. Det overordnede mål er at medvirke til at realisere flere energibesparelser i den eksisterende bygningsmasse.

I 2021 bliver det et krav, at borgere kun kan få tilskud fra bygningspuljen til energirenoveringer og udskiftning af varmeform ved at få en VE-certificeret virksomhed til at udføre arbejdet. Kom og få en masse information om VE-certificering og de nye tilskudsordninger, så du ved, hvordan du kan gøre din virksomhed klar til de nye opgaver og dermed gøre din virksomhed konkurrencedygtig.

Mødet vil indeholde

VEB er en del af Energistyrelsens målrettede informationsindsats og har eksisteret siden 2008. Dermed har Videnscenteret bidraget til at kvalificere byggeriets aktører gennem uddannelse og formidling af praktisk og operationel viden. VEB har udviklet flere konkrete værktøjer og løsninger til at opnå energibesparelser samt en guide i bygningsreglementets energikrav.

Tid

(Onsdag) 15:00 - 16:00

Sted

Kalundborgegnens Erhvervsråd

Bredgade 44,1 4400 Kalundborg

Tilmelding til arrangement

Back To Top
×Luk søg
Søg
X
X