skip to Main Content

marts, 2021

02mar08:3009:30Få din virksomhed til at vækste via international arbejdskraft

Arrangements-detaljer

Webinar: Kom godt i gang med udenlandske ansatte

Flere virksomheder rekrutterer ofte forgæves efter kvalificeret arbejdskraft. Nogen giver op til skade for deres forretnings udvikling og vækst. Andre ser mod udlandet efter arbejdskraften, der sikrer deres virksomheds vækst, produktivitet og konkurrenceevne. Evnen til at få arbejdskraft og fastholde den er blevet et reelt problem og en vigtig konkurrenceparameter.

Umiddelbart kan det virke som et stort skridt at skulle ansætte udenlandsk arbejdskraft, og der er flere ting, du skal være opmærksom på. Der er papirarbejde og en række praktiske ting, som skal være på plads.

En anden udfordring er sproget – både i forhold de specifikke arbejdsopgaver og relationer til kollegaer, Du skal som arbejdsgiver forstå, at du har en arbejdskraft med en anden baggrund, lige såvel som den udenlandske ansatte skal lære at orientere sig i den danske kultur og det flade hierarki, der findes på mange danske arbejdspladser.

På webinaret vil du få information om forhold omkring ansættelse af udenlandsk arbejdskraft.

Arrangører

DI Vestsjælland, Kalundborgegnens Erhvervsråd og Kalundborg Kommune afholder sammen med Copenhagen Capacity et webinar om, hvordan man lykkes med at ansætte udenlandsk arbejdskraft.

Tilmelding

Webinaret tilgås via Teams.
Tilmeld dig webinaret herunder senest den 25. februar 2021.

Alle tilmeldte vil få tilsendt en booking med link til Teams-mødet.

Program

Velkomst – ved Tina Klarskov Olesen, Alumichem A/S og medlem af DI Vestsjællands bestyrelse, og Jens Lerager, erhvervschef, Kalundborgegnens Erhvervsråd.

Sådan ansætter du udenlandske medarbejdere – ved Mette Engelbrecht Jensen, chefkonsulent og teamleder, DI.

Kom godt fra start – ved Danielle Bjerre Lyndgaard, Chef, Global Talent & Mobility, DI og Viriginie Morlet, konsulent, DI.

Tiltrækning af udenlandsk arbejdskraft og talent – ved, Charlotte N. Brault, Senior Talent Engagement Manager, Copenhagen Capacity.

Hjælp til din internationale medarbejder – ved Henriette Schultz, Udviklingskonsulent, Bosætning, Kalundborg Kommune.

Opsamling og Afslutning – ved Tina Klarskov Olesen, Alumichem A/S og medlem af DI Vestsjællands bestyrelse.

Tid

(Tirsdag) 08:30 - 09:30

Tilmelding til arrangement

Tryk på plusset for at tilføje flere gæster
Back To Top
Søg
X
X