skip to Main Content

september, 2021

09sep18:3021:00Generalforsamling del 2 - oplæg og middag

Arrangements-detaljer

Vi kunne desværre ikke samles i forbindelse med Erhvervsrådets generalforsamling den 16. marts 2021, som på grund af Corona-restriktioner, blev afholdt online.

Vi inviterer derfor vores medlemmer til oplæg med forsker Eva Steensig, som er uddannet inden for sociologi, kommer med sit oplæg “Forstå Verden”.

Om oplægget skriver Eva Steensig:

Forandringer foregår ikke lineært og kan ikke regnes ud, men foregår derimod som usammenhængende og svage signaler fra forskellige og nogle gange uventede kanter.

Virkeligheden overgår ofte fantasien, når det drejer sig om adfærdsændringer i et samfund blandt mennesker, borgere, medarbejdere og forbrugere. For selvom der stadig bliver smurt mange leverpostejmadder, så går det ikke stille for sig, når vi forandrer vores hverdagsliv. Det er i en modreaktion til den fremherskende adfærd, at forandringen skabes. Det er spredt, ofte ubevidst og lidt tilfældigt, når vi ændrer adfærd. Men der er mønstre og sammenhæng i det. Og det har store konsekvenser for den verden, vi lever i. Det ændrer, hvad vi synes er vigtigt, rigtigt, godt, forkert, sjovt, frækt, for meget osv. Det ændrer vores liv, og det ændrer, hvad vi køber, hvilke jobs, vi synes er spændende, og hvilke virksomheder og organisationer, vi tiltrækkes af.

“Forstå verden”, er en underholdende og tankevækkende rutschebanetur i danskernes liv, hverdag, drømme og behov. Om et samfund, om kundeadfærd og om forbrugeradfærd i forandring leveret af en kvinde, som rådgiver store og små danske såvel som udenlandske virksomheder og organisationer i, hvordan de netop kan navigere i forandringerne. Eva Steensig evner at gøre det aktuelt og relevant for den organisation eller virksomhed, hun taler til.

Der er kolossale forandringer i gang – hvordan får I mest muligt ud af dem?

Middag og netværk

Efter oplægget får vi serveret middag og der vil være mulighed for netværk og opsamling på gamle og nye samarbejdspartnere.

Tilmeld dig senest mandag den 6. september herunder.

Tid

(Torsdag) 18:30 - 21:00

Sted

Høng Hallen

Rosenvænget 27, Høng

Tilmelding til arrangement

Back To Top
Søg
X
X