skip to Main Content

oktober, 2019

02okt15:3017:30Generation Z - fremtidens arbejdskraft

Arrangements-detaljer

Temamøde om ledelse af Generation Z

Der er nye generationer af unge på vej på arbejdsmarkedet og der er konkurrence blandt virksomhederne om at ansætte de bedste. Du får nu mulighed for at lære denne generation meget bedre at kende.

Veluddannede håndværkere og ingeniører skal ud og prøve kræfter i deres, måske, første job. De kommer med kompetencer, som virksomhederne har stort behov for og de er ivrige efter at sætte deres spor i virksomheden.

Men…

  • Er din virksomhed forberedt på at modtage disse digitale unge, der er vokset op med internettet og vant til at kommunikere på de sociale medier?
  • Hvordan kan du som virksomhed tiltrække disse friske kompetencer og hvordan leder man denne generation Z?
  • Kan/vil virksomheden og dens ledelse imødekomme de krav, der vil komme fra de nye medarbejdere?

Vær med, når lektor Karen Rasmussen fra cphbusiness kommer og giver gode råd samt lægger op til en god diskussion om dette meget aktuelle emne.

Tilmeld dig arrangementet herunder senest den 25. september 2019.

Fakta om cphbusiness

Cphbusiness er en uddannelsesinstitution med danske og internationale videregående uddannelser på akademiniveau inden for bl.a.: Økonomi og Finans, Ledelse og Kommunikation samt Laboratorie og Miljø.

Uddannelserne kan gennemføres på fuld tid eller på deltid sideløbende med et job og er udviklet i tæt samarbejde med erhvervslivet. Det er uddannelser, som skaber værdi for både virksomheden og din medarbejder.

Tid

(Onsdag) 15:30 - 17:30

Sted

Kalundborgegnens Erhvervsråd

Bredgade 44,1 4400 Kalundborg

Tilmelding til arrangement

Back To Top
×Luk søg
Søg
X