skip to Main Content

oktober, 2021

07okt08:3009:30Hold engagerende og fastholdende møder online

Arrangements-detaljer

Kalundborgegnens Erhvervsråd inviterer dig til et webinar, hvor du bliver bedre til at afholde digitale møder/konferencer.

Vil du have mere engagement i dine online møder? Og vil du kunne fastholde dine deltageres opmærksomhed under hele din online præsentation og skabe nærvær på distancen?

Det er temaet på dette intensive webinar af en times varighed, hvor du får indspark til at skabe nærværende, engagerende, virtuelle møder og stærke digitale relationer både globalt og lokalt.

Kampen om online opmærksomhed er benhård. Man kender det selv – man orker ikke flere ’death by powerpoint-møder’ og slet ikke online.

Den gode nyhed er, at der er masser af tips og metoder, der let kan implementeres i hverdagen.

På webinaret sættes spot på to områder:

  • Design af det gode online møde eller præsentation
  • Fastholdelse og engagement under mødet

Målet er at lære, hvordan du designer online møder på en måde som sikrer, at du får budskabet bedst muligt igennem skærmen. Og du får konkrete tips til, hvor du får skabt nærvær på distancen.

Om oplægsholderen

Heidi Rosendal Larsen har bred erfaring med at udvikle globale strategier og samarbejder i tværkulturelle set-up. Hun har en solid baggrund fra Supply Chain, og har desuden uddannelser i Innovation og Facilitering. Heidi har siden 2008 stået i spidsen for både lokale og globale teams, som hun har ledt på distancen. Hun er ofte i medierne om International Handel – som også er hendes vinkel i flere
bestyrelser.

Deltagelse

Tilmeld dig herunder senest den 5. oktober. Du modtager link til webinaret den 6. oktober.

Tid

(Torsdag) 08:30 - 09:30

Tilmelding til arrangement

Tryk på plusset for at tilføje flere gæster
Back To Top
Søg
X
X