Hvem skal køre din virksomhed videre? – og hvordan skal det gøres?

25apr18:0021:00Hvem skal køre din virksomhed videre? – og hvordan skal det gøres?

Arrangements-detaljer

Der kommer en dag, en gang ude i fremtiden, hvor den virksomhed og de værdier, som du har bygget op, skal køres videre af nogle andre end dig.

Erhvervsforeningerne i Gørlev, Høng og Kalundborg inviterer til fyraftensmøde om generationsskifte eller afvikling af virksomhed

Det kan være, at næste generation skal overtage og køre den videre, det kan være at en eller flere nøglemedarbejdere gradvist overtager den eller måske skal en anden virksomhed købe den.

Uanset hvad, så er rettidig omhu, viden og planlægning afgørende for, at det kommer til at gå godt, og at du kan styre det i den rigtige retning og derfor skal det gøres i rigtig god tid. For langt de fleste ejerledere, er netop et ejer- eller generationsskifte, ikke noget, der er prøvet før.

Du vil denne aften møde forretningsudvikler Carsten Holløse fra Erhvervshus Sjælland, og han vil både komme med sine professionelle råd samt dele ud af sine egne erfaringer med salg af virksomheder og ejerskifte.

Hvordan kommer du i gang og hvem kan hjælpe dig? Både når det drejer sig om et generationsskifte til børnene, en medarbejder der overtager den eller et delvist/helt salg af virksomheden til nogle andre. Eller hvis du vælger at afvikle forretningen helt.

Program

  • Velkomst
  • Middag
  • Oplæg ved Carsten Holløse, Erhvervshus Sjælland
  • Netværk og mulighed for spørgsmål

Deltagelse

Deltagelse er gratis for dig, der er medlem af en af erhvervsforeningerne bag arrangementet. Pris for ikke-medlemmer: kr. 200,-. Tilmeld dig herunder senest den 21. april, så vi har mad til dig.

Tid

(Tirsdag) 18:00 - 21:00(GMT+02:00)

Tilmelding til arrangement

Tryk på plusset for at tilføje flere gæster

Back To Top
Søg