skip to Main Content

Informationsmøde om samarbejde om tværmotorvej

30nov09:0010:30Informationsmøde om samarbejde om tværmotorvej

Arrangements-detaljer

Foreningen til Fremme af den Sjællandske Tværmotorvej inviterer til informationsmøde.

Kalundborgegnens Erhvervsråd har sammen med Næstved Erhvervsforum, Slagelse Erhvervscenter og en række virksomheder dannet en forening, som har til formål at sikre etableringen af en motorvej langs rute 22 Kalundborg – Slagelse – Næstved.

Vi inviterer derfor til informationsmøde om status for Den Sjællandske Tværmotorvej og om foreningens formål og arbejde.

Du skal deltage, hvis din virksomhed er afhængig af gode forbindelser for medarbejdere, services og varer på tværs af Sjælland.

Program
Kl. 9.00 Velkomst v/ erhvervschef Jens Lerager
Kl. 9.15 Oplæg om foreningen
Kl. 10.00 Spørgsmål og netværk

Lidt om foreningen

Foreningen arbejder med kommunikations-, analyse- og lobbyarbejde. Det arbejde vil vi gerne fortælle om og samtidig opfordre virksomheder der er er afhængige af gode vejforbindelser på tværs af Sjælland, til at bakke op om, ved at melde sig ind i foreningen.

Tværmotorvejen er nødvendig for at skabe en transportkorridor, der kan levere en sikker og effektiv afvikling af blandt andet den tunge nordvest gående trafik fra Næstved til Slagelse og videre til Kalundborg som vi ved kommer i slipstrømmen af Femern forbindelsen. Men også – og mindst lige så vigtigt – er den en nødvendighed for at kunne sikre arbejdskraftens bevægelighed på tværs af regionen.

Deltagelse

Deltagelse i informationsmødet er gratis, men kræver din tilmelding herunder. Har du ikke mulighed for at deltage i mødet i Kalundborg, får du chancen i Næstved den 1. december, kl. 14.30 – 16.00 hos Næstved Erhverv, Sct. Peders Kirkeplads 14B, 4700 Næstved.

Tid

(Onsdag) 09:00 - 10:30

Sted

Kalundborgegnens Erhvervsråd

Bredgade 44,1 4400 Kalundborg

Tilmelding til arrangement

Tryk på plusset for at tilføje flere gæster
Back To Top
Søg