skip to Main Content

Kalundborg Uddannelsesmesse 2023

15nov08:3016:00Kalundborg Uddannelsesmesse 2023

Kalundborg Uddannelsesmesse

Arrangements-detaljer

Mange elever skal hvert forår vælge, hvilken ungdomsuddannelse, de skal starte på efter folkeskolen og vi vil gerne hjælpe dem med at finde starten på deres uddannelsesvej.

Vi gør det ved at samle så mange lokale uddannelsesinstitutioner og virksomheder som muligt, så de bliver bekendt med og inspireret af bredden for en karriere på Kalundborg egnen.

Vi har derfor brug for dig til at præsentere mulighederne for uddannelse og karriere i din virksomhed. Læs mere om Kalundborg Uddannelsesmesse her.

Du kommer ikke til at kede dig på messen

Det er obligatorisk for kommunens 8. klasses elever at deltage på Kalundborg Uddannelsesmesse. Herudover har vi lavet aftaler med 10. klassecentret, FGU, Allikelund og Kalundborg Gymnasier om, at deres elever skal besøge messen. Ligeledes laver vi aftale med Jobcentret om at sende deres unge ledige forbi messen.

Vi regner derfor med, at der kommer op mod 1000 gæster på messen i løbet af dagen og de fleste af dem får udleveret et messepas med stande, de skal besøge inden de får lov at gå hjem igen. Det er derfor vigtigt, at der er en aktivitet på standen, som afspejler aktiviteterne i jeres virksomhed.

Op til afholdelsen af Kalundborg Uddannelsesmesse, vil vi gøre vores bedste for at markedsføre standholderne i vores kommunikationsmateriale til fx lokale medier og gæster.

Deltagelse

Det er gratis at deltage og der er strøm på alle stande. Der er ikke standvægge eller gulvtæppe på standen. Vi giver morgenmad og frokost samt kaffe/te i løbet af dagen.

Tilmeld din virksomhed her

Har du spørgsmål om deltagelse i messen, er du velkommen til at kontakte koordinator Rikke Dybkjær Meltz på telefon 59 55 00 55 eller mail rdm@kalundborgerhverv.dk.

Vi håber meget, at du vil være med til at inspirere og motivere de unge mennesker til at vælge lokal uddannelsesvej.

 

Tid

(Onsdag) 08:30 - 16:00

Sted

Kalundborghallerne

J. Hagemann-Petersens Allé 11, 4400 Kalundborg

Back To Top
Søg