skip to Main Content

marts, 2021

04mar08:3010:30Netværket for Minivirksomheder og Iværksættere marts

Elpærer

Arrangements-detaljer

Netværket er primært for dig, der er iværksætter og eller har en mindre virksomhed med få ansatte.

Deltagerne kommer fra alle brancher. Nogle har drevet virksomhed i 20 år, andre har lige fået CVR nummer, men fælles for dem alle er, at de ofte er alene om alle de forskellige roller en virksomhed har behov for, fra kommunikation til budgetlægning.

For fx en iværksætter giver det altid anledning til at udveksle erfaringer om alt fra regnskabsprogrammer, tilstedeværelse på de sociale medier, salg via webshops, valg af momsperioder og alt muligt andet.

Denne gang sætter vi fokus på Storytelling

Vi har inviteret Trine Sylvest Christensen til at komme og tale om Storytelling og hvordan det kan bruges aktivt i ens kommunikation.

Trine er uddannet cand.mag. i International Virksomhedskommunikation med et speciale om en ny måde at bruge employer branding på. Hun underviser lige for tiden i strategisk ledelseskommunikation på SDU i Slagelse. I fritiden står hun for PR hos velgørenhedsorganisationen LIONS i det syddanske område. Hendes store interesseområde ligger inden for strategisk kommunikationsbrug og især branding. Ydermere bruger hun storytelling i forbindelse med branding på de sociale medier og anden digital kommunikation.

Netværksmødet afholdes online, og du kan være med ved at kontakte David Hindberg på telefon 92 15 30 55 eller på mail dahi@kalundborgerhverv.dk

Hvad er en iværksætter?

Med en iværksætter menes en person, som har etableret en virksomhed inden for de sidste tre år. Du behøver altså ikke at have opfundet noget nyt for at være iværksætter.

Du kan finde mange svar om start af virksomhed på Virksomhedsguiden, men du er også meget velkommen til at kontakte Erhvervsrådet, så hjælper vi dig i gang.

Tid

(Torsdag) 08:30 - 10:30

Back To Top
Søg
X
X