skip to Main Content

januar, 2021

29jan15:3016:30Online nytårskur med Chr. Hansen, Biltema og borgmesteren

Arrangements-detaljer

Deltag i Erhvervsrådets online nytårskur

Der er rigtig meget fart på udviklingen i erhvervslivet på Kalundborgegnen lige nu – og på en og samme tid er der også nærmest total stilstand på andre områder.

En af de ting vi arbejder meget med i Erhvervsrådet er at skabe netværk, kontakter og vidensdeling mellem virksomheder i vores område. I øjeblikket er arrangementer og netværk desværre noget af det, der er ramt af den nærmest totale stilstand og vi er nødt til at finde andre former.

Vi håber derfor meget at du – og også gerne dine kollegaer – har lyst til at deltage i Kalundborgegnens Erhvervsråds online Nytårskur, hvor vi har linet tre spændende indlæg op til jer;

  • Jacob Borring Møller, administrerende direktør i Biltema fortæller om det potentiale Biltema ser i Kalundborg.
  • Michael Juhler, Vice President, Global Operations, Chr. Hansen fortæller om hvorfor Chr. Hansen har valgt netop vores område til deres nye site og om hvad der skal ske i bygningerne.
  • Martin Damm, borgmester fortæller om udviklingen i Kalundborg kommune, både generelt, men naturligvis med et særligt fokus på erhvervslivet.

Det foregår ved din egen computerskærm fredag den 29. januar kl. 15.30 – 16.30.

For at deltage skal du tilmelde dig herunder senest den 25. januar. Hver deltager skal tilmelde sig for at få linket til det virtuelle rum.

Nytårskur 2021  • Navn på virksomhed

  • Du får leveret materialer til deltagelsen i Nytårskur 2021, angiv den adresse, du vil være på under arrangementet.Tid

(Fredag) 15:30 - 16:30

Back To Top
×Luk søg
Søg
X