skip to Main Content

februar, 2022

04feb13:0014:30Online nytårskur med borgmesteren, Novo Nordisk og Kalundborg Refinery

Arrangements-detaljer

Deltag i Erhvervsrådets online nytårskur

I januar 2021 holdt vi vores første online nytårskur. Over 130 deltog og så med da Chr. Hansen, Biltema og borgmesteren fortalte om Kalundborgegnens udvikling.

Faktisk var formatet, som vi kalder Casual Nytårskur, så godt og hyggeligt, at vi vælger at gøre det endnu engang i 2022. En nytårskur man kan nyde og stadig nå hjem til familien bagefter.

Der er rigtig meget fart på udviklingen i erhvervslivet på Kalundborgegnen lige nu og det vil vi gerne fortælle jer lidt om.

En af de ting vi arbejder meget med i Erhvervsrådet er at skabe netværk, kontakter og vidensdeling mellem virksomheder i vores område. I en tid med et højt smittetal kan vi desværre ikke mødes fysisk, som vi jo ellers helst vil, så vi er nødsaget til at mødes på andre måder.

Vi håber derfor meget at du – og også gerne dine kollegaer – har lyst til at deltage i Kalundborgegnens Erhvervsråds Online Nytårskur, hvor vi har linet tre meget aktuelle indlæg op til jer;

  • Michael Hallgren, Senior Vice President på Novo Nordisk i Kalundborg, fortæller om udviklingen af den nye fabrik i Kalundborg.
  • Charlotte Balslev, Manager Finance, Control and Communications på Kalundborg Refinery fortæller om at blive købt af Klesh og hvad det betyder for fremtiden i virksomheden
  • Martin Damm, borgmester, fortæller om udviklingen i Kalundborg kommune, både generelt, men naturligvis med et særligt fokus på erhvervslivet.

Det foregår ved din egen computerskærm fredag den 4. februar kl. 13.00 – 14.30.

For at deltage skal du tilmelde dig herunder senest den 28. januar. Hver deltager skal tilmelde sig for at få linket til det virtuelle rum.

Nytårskur 2022  • Navn på virksomhed

  • Du får leveret materialer til deltagelsen i Nytårskur 2022, angiv den adresse, du vil være på under arrangementet.Tid

(Fredag) 13:00 - 14:30

Back To Top
Søg
X
X