skip to Main Content

september, 2020

30sep08:3010:30Onlinenetværk september

Online

Arrangements-detaljer

Onlinenetværket er for virksomhedernes ledere eller medarbejdere i både små og store virksomheder, der ønsker at blive klogere på den digitale verden og dens mange muligheder.

”Online netværk” kan lyde avanceret, det er det også, men på det overskuelige niveau. Vi lærer at bruge og udnytte mange digitale værktøjer og har forskellige emner og udfordringer til hvert møde såsom: sociale medier, SEO, “Google my Business”, hjemmesider, storytelling online osv.

Fordele ved at deltage i online netværket:

  • Vi præsenterer relevante emner, og sørger for at gøre dem forståelige for alle
  • Vi inviterer spændende oplægsholdere, der kan bidrage med værdifuld viden til din virksomhed
  • Vi udveksler erfaringer, viden og vi inspirerer hinanden
  • Vi giver og modtager feedback fra hinanden, hvilket sætter tankerne i gang
  • Vi er effektive, men har også plads til hygge
  • Vi afholder en frivillig workshop hver måned, hvor medlemmer af online netværket kan sidde i Erhvervsrådets lokaler og arbejde med deres egne projekter, samt sparre med hinanden

Ønsker du at høre mere om netværket, er du velkommen til at kontakte David Hindberg på telefon 92 15 30 55 eller på mail dahi@kalundborgerhverv.dk

I forlængelse af netværksmødet, afholdes en online workshop for de af netværkets medlemmer, der ønsker at være med. Tilmelding/afmelding sker på Online Facebookgruppen så vi ca. kan holde styr på, hvor mange der kommer.

Tid

(Onsdag) 08:30 - 10:30

Sted

Kalundborgegnens Erhvervsråd

Bredgade 44,1 4400 Kalundborg

Back To Top
×Luk søg
Søg
X
X