skip to Main Content

november, 2020

25nov09:0010:30Organisationsnetværket november - udsat

Arrangements-detaljer

Organisationsnetværket er udelukkende for foreninger med et erhvervsrelateret sigte og som er hjemmehørende i Kalundborg kommune.

Kernen er de lokale turist-, erhvervs- og handelsstandsforeninger. Her koordineres planlagte aktiviteter og events ligesom der også udspringer fælles initiativer fra netværket. Netværket kan dog også have deltagelse af andre og inviterer generelt de foreninger og ildsjæle der skaber oplevelser i Kalundborg kommune til at deltage, ligesom Destination Sjælland også har valgt at deltage. Din organisation kan også være med i netværket.

Fordele for en organisation ved at deltage i netværket:

  • Du får mulighed for at sparre om forskellige arrangementer, og evt. om, hvordan en forening / organisation åbner en dialog med det lokale samfund.
  • Du bliver klogere på organiseringsformer og relevante faglige emner: fællesskab, oplevelsesøkonomi, projektstyring, kommunikation.
  • I samarbejde med de andre deltagere, kan du udarbejde strategier i forhold til et samarbejde med lokalsamfundet: hvordan man involverer borgere, virksomheder og institutioner.
  • Mulighed for at blive opdateret i, hvad der sker blandt organisationerne i hele Kalundborg kommune.
  • Samarbejdsmuligheder mellem organisationerne.

Mødefrekvens: netværket mødes to gange om året.

Tid

(Onsdag) 09:00 - 10:30

Sted

Kalundborgegnens Erhvervsråd

Bredgade 44,1 4400 Kalundborg

Back To Top
Søg
X
X