skip to Main Content

september, 2020

17sep17:0018:00Rådgivercafé i Gørlev

Arrangements-detaljer

Har du brug for et godt råd i forbindelse med start eller udvikling af din virksomhed?

Mød lokale eksperter uden at skulle betale for det. Du får 1-1 sparring med den ekspert, du har brug for. Det eneste, vi beder dig om, er at tilmelde dig herunder, så sørger vi for, at der er tid til dig.

Som en nystartet virksomhed, kan det være svært at overskue, hvem man skal tage fat i for at få virksomheden i gang.

Vores konsulenter kan hjælpe med mange udfordringer ved start af virksomhed, men nogle gange er der behov for at gå i dybden med nogle af områderne.

Bliv bedre til at drive virksomhed

Formålet med caféen er at gøre det muligt at møde lokale eksperter og få råd inden for finansiering, revision, erhvervsret og marketing uden at skulle betale for det til at begynde med. Som bl.a. en nystartende virksomhed, kan det være svært at overskue, hvem man skal tage fat i for at få virksomheden i gang.

På vej, nystartet eller godt i gang

Som udgangspunkt er målgruppen iværksættere, der er ved at etablere en virksomhed, men allerede etablerede virksomheder, som har været i gang i flere år, er også meget velkomne.

Hvem kan du møde

Vi har inviteret Per Ole Nielsen fra Dansk Centerrevision, Rikke Almsgaard og Trine Nybo fra Sparekassen Sjælland-Fyn, Louise Frændemark og Michael Wallin fra Frændemark Wallin Law og Jonas Henriksen fra Autus Media.

Hvordan gør du

Deltagelse er gratis, men vi beder om, at du tilmelder dig den enkelte café på vores hjemmeside, hvor du også bliver bedt om at vælge, hvilke rådgivere, du gerne vil tale med.

Konsulenter ud af huset

Erhvervsrådets konsulenter vil være at finde i Den Gamle Sukkerfabrik fra kl. 15.00 – 18.00, altså to – tre timer inden rådgiverne kommer. Du får her mulighed for en generel vejledning om start af virksomhed før du møder de enkelte rådgivere, som kan hjælpe dig på hvert deres specifikke område

Få svar på spørgsmål som:

Jura:

  • Behøver jeg en samarbejdsaftale?
  • Kan jeg sikre mig, at mine produkter ikke bliver kopieret og solgt videre?

Finansiering:

  • Kan jeg få finansiering til en firmabil?
  • Skal man have en erhvervskonto?

Revision:

  • Hvilken virksomhedsform burde jeg vælge?
  • Skal man have et program til økonomistyring?

Grafiker:

  • Hvorfor skal jeg bruge et logo?
  • Hvordan fanger jeg mine kunders interesse?

Deltagelse

Tilmeld dig herunder, hvor vi beder dig vælge, hvilken type rådgivning, du har brug for. Tilmelding skal ske senest den 15. september.

Rådgivercafe Gørlev

  • Her kan du vælge inden for, hvilket område, du ønsker rådgivning

Tid

(Torsdag) 17:00 - 18:00

Sted

Den Gamle Sukkerfabrik

Algade 2D

Back To Top
×Luk søg
Søg
X