Stand-up, bæredygtighed og robotter

04dec15:0018:00Stand-up, bæredygtighed og robotter

Arrangements-detaljer

Vi har en helt særlig julegave til jer!

Vores næste Lærlinge- & Elev netværksmøde nærmer sig, og vi har sammensat en spændende dag med inspirerende indhold, grin og god mad.

Program

15.00 Ankomst og netværk

15.15 Bæredygtighed bliver jeres ansvar nu de gamle har svigtet

Oplæg ved lektor Per Bigum, Absalon, om, hvad bæredygtighed betyder for erhvervslivet og hvordan det påvirker vores fremtid.

15.45 Robotterne kommer

Oplæg ved Rasmus Finderup Thomsen, Helix Lab, få indblik i den fascinerende verden af robotteknologi og teknologiske fremskridt.

16.15 Pause

16.30 Stand-up med Anders Nielsen

Vi har en særlig gæst til jer! Anders Nielsen, komiker, tømrer og stolt håndværker, vil levere en sjov stand-up optræden med et humoristisk take på livet som håndværker.

17.00 Lækker flæskestegssandwich

Vi forkæler jer med en lækker flæskestegssandwich, når vi har hørt Anders Nielsen.

18.00 Tak for i dag

Invitér en lærling eller elev med

Som medlem af Lærlinge- & ElevNetværket, har du muligheden for at medbringe en bekendt, der er lærling eller elev, selvom deres virksomhed ikke er medlem af netværket. Dette er en fantastisk lejlighed for dem at lære om vores netværk og overveje medlemskab – kom glad, der er plads til 80 personer. Først til mølle……

Deltagelse

Det er gratis at deltage, da 3F og Bent O. Jørgensens fond støtter arrangementet sammen med jeres respektive virksomheder. Vi skal have din tilmelding herunder senest den 30. november.

Tid

(Mandag) 15:00 - 18:00

Sted

Helix Lab

Campus Kalundborg 3, 4400 Kalundborg

Back To Top
Søg