skip to Main Content

november, 2021

29nov09:0017:00Uddannelses- og lærlingemesse 2021

Arrangements-detaljer

Erhvervsrådet og UU Kalundborg afholder
Uddannelses- og lærlingemesse 2021.

Alle virksomheder, der uddanner lærlinge eller tager elever, og uddannelsesinstitutioner inviteres til at at være med, når vi laver Uddannelses- og lærlingemesse i Kalundborghallerne i efteråret.

Vi inviterer alle elever i udskolingen, 7. – 10. klasse, til at være med. Det er obligatorisk for elever på 8. klassetrin at deltage.

I år lægger vi op til, at eleverne skal forberede sig til messen ved at finde al tilgængeligt materiale om en af de virksomheder, der deltager på messen og så præsentere den for de andre i klassen, så alle er informeret om, hvem der er på messen, inden de ankommer.

Under messen er det så meningen, at eleverne skal lave en præsentation af virksomheden og de medarbejdere, der repræsenterer den på messen. Derudover skal de finde ud af, hvilke fagområder, der er i virksomheden, ligesom de skal afklare, hvilke uddannelser, medarbejderne har taget for at nå de kvalifikationer, virksomheden efterspørger. De skal ligeledes anskaffe sig information om, hvordan de selv kan uddanne sig til de fagområder, der er i virksomheden.

Efter messen skal eleverne præsentere deres opgave for de andre i klassen, så alle får en bred viden om de fagområder og uddannelsesmuligheder, vi har i lokalområdet.

Hvis du allerede på nuværende tidspunkt har lyst til at være med til at klæde vores fremtidige medarbejdere på i forhold til uddannelsesvalg, er du meget velkommen til at tilmelde din virksomhed herunder og vi vil så kontakte dig for yderligere information og samarbejde.

 

Tid

(Mandag) 09:00 - 17:00

Sted

Kalundborghallerne

J. Hagemann-Petersens Allé 11, 4400 Kalundborg

Tilmelding til arrangement

Tryk på plusset for at tilføje flere gæster
Back To Top
Søg
X
X