skip to Main Content

august, 2021

09aug09:0011:00Værket august 2021

Arrangements-detaljer

Værket er et netværk for både aktive og pensionerede selvstændige erhvervsdrivende eller ledere af virksomheder.

Netværkets medlemmer bidrager med deres erfaringer i forbindelse med de emner og lokale udviklingsprojekter der drøftes i netværket.

Kalundborgegnens Erhvervsråd faciliterer netværket ved at sørge for, at netværkets medlemmer får lejlighed til at tale sammen, men også ved at sikre at hvert møde har et spændende oplæg, der handler om et vigtigt tema der er erhvervsrelevant og aktuelt i Kalundborg kommune. Ved tidligere møder har vi været omkring emner som Kalundborg som studieby, fremtidens havne og Kalundborg Symbiose, for blot at nævne nogle få eksempler.

Denne gang er der fokus på DM i SKILLS, som afholdes i Høng i april 2022.

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste. Det er en fornøjelse at se de unges entusiasme og begejstring for deres fag og hvis I ikke har oplevet SKILLS, kan det anbefales at tage på besøg i Høng, når det hele er i gang.

Programmet vil byde på

  • Velkomst v/ erhvervschef Jens Lerager
  • Oplæg v/ projektleder for SKILLS Pia Hegner
  • Netværk
  • Besøg i SKILLS Butik Høng

Har du lyst til at være med? Netværket mødes fire gange årligt i tidsrummet 09.00 – 11.00. Tilmelding sker på info@kalundborgerhverv.dk eller på telefon hos Rikke på 59550055.

Tid

(Mandag) 09:00 - 11:00

Sted

Høng Hallen

Rosenvænget 27, Høng

Back To Top
Søg
X
X