Award Show 2024

En hyldest til Kalundborgegnens erhvervsliv!

Kalundborgegnens Erhvervsråd har den store ære og fornøjelse igen at invitere til et uforglemmeligt Award Show 2024. En aften hvor vi sammen hylder, og anerkender, nogle af de mange succesfulde virksomheder i vores fantastiske Kommune.

Award Showet finder sted fredag den 7. juni 2024 kl. 17.00 i Høng Hallen. I kan forvente en aften fyldt med underholdning, god mad og drikke og ikke mindst uddelingen af de fem prestigefyldte erhvervspriser, til virksomheder som har udmærket sig særligt indenfor de forskellige kategorier i løbet af 2023.

Vi har ændret lidt i konceptet, således at selve Award Showet afvikles i forbindelse med spisningen og underholdningen, hvor I placeres ved runde borde. Og der bliver naturligvis rig mulighed for at netværke med hinanden i løbet af aftenen. I får serveret en dejlig menu med god vine. Underholdningen i år er lagt i hænderne på ingen ringere end Anders Blichfeldt, og vi har igen i år POPLic Service på scenen.

Award Showet er en unik mulighed for at være en del af det lokale erhvervslivs netværk, og for at sikre en plads til Award Showet, skal man blot købe en af sponsorpakkerne, som fremgår nederst på siden.

Vi glæder os til at byde velkommen til Award Show 2024, hvor vi sammen skal feste, fejre og hædre erhvervslivet i Kalundborg Kommune.

Med venlig hilsen
Erhvervschef Lene Bach Jørler

Underholdningen 2024 Anders Blichfeldt og POPLic Service 

Du skal med når det lokale erhvervsliv skal hyldes!

Skal din virksomhed være en del af en spektakulært event, hvor vi hylder og anerkender det lokale erhvervsliv?
Så skal du sikre dig din billet allerede nu skal du købe en af nedenstående sponsorpakker.

Kontakt Erhvervskonsulent Morten Hass Augustsen på mha@kalundborgerhverv.dk eller mob. 4073 5085 hvis du vil høre mere, eller købe din sponsorpakke.

Vi glæder os til at se dig.

Lille SPONSORPAKKE 

2 billetter all inklusive

Oplistning på hjemmeside og i program

Markedsføring med oplistning på Sponsorvæg

PRIS: 2.600,- ex. Moms

Stor SPONSORPAKKE 

6 billetter – all inclusive

Logo på hjemmeside og i program

Markedsføring med logo på Sponsorvæg

Mulighed for opsætning af eget markedsføringsmateriale på aftenen, efter nærmere aftale

Pris: 8.500,- ex. Moms

Back To Top
Søg