skip to Main Content

Kalundborgegnens Erhvervsråd fylder 30 år!

I 1990 samledes en gruppe driftige erhvervsfolk på færgen Peder Paars, med det mål at skabe vækst og udvikling i erhvervslivet i de fem kommuner, der siden blev til Kalundborg Kommune.
Det kom der blandt meget andet Kalundborgegnens Erhvervsråd ud af.

Det er en oplagt milepæl at fejre med et Awardshow fredag den 17. april 2020 kl. 18.00

Vi inviterer til Kalundborgegnens Erhvervsråds Awardshow 2020, hvor vi vil hædre og hylde nogle af de dygtigste virksomheder i vores område, og sætte fokus på alt det, som vores samlede erhvervsliv har opnået de sidste 30 år og vil opnå i fremtiden.

Awardpriser

Det bliver en aften i usædvanlige og smukke omgivelser, når Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev åbner dørene til sine stilfuldt renoverede lokaler. Indenfor bliver du budt på en inspirerende menu, lokale vine og underholdning i topklasse, når TV-vært og iværksætter Emil Thorup binder aftenen sammen fra scenen, og hjælper os med at uddele priser til en række af vores mest bemærkelsesværdige virksomheder.

Du kan komme med til et brag af en fest

Det eneste du skal gøre, er at tage dit festligste tøj på og medbringe dit bedste humør. Så lover vi en aften, der vil blive talt om længe efter.

Kom med til festen ved at vælge en af vores sponsorpakker:

Sponsorpakke 1 giver dig to billetter til en uforglemmelig aften samt virksomhedens logo på den fotovæg, hvor alle gæster bliver fotograferet ved ankomst.

Pakken koster kr. 2.000,-

Sponsorpakke 2 giver dig seks billetter til en uforglemmelig aften samt virksomhedens logo på den fotovæg, hvor alle gæster bliver fotograferet ved ankomst.

Udover logoet på fotovæggen vil logoet også være en del af vores generelle markedsføring op til festen; Facebook, LinkedIn og på vores hjemmeside. Efter festen bliver logoet en del af vores tak for deltagelsen til alle gæster.

Pakken koster kr. 7.500,-

Vi glæder os til at fejre erhvervslivet på Kalundborgegnen med dig!

Kalundborgegnens Erhvervsråd i samarbejde med:
Vores Kalundborg
Høng Erhvervsforening
Gørlev Erhvervsforening
Hvidebæk Erhvervsforening

Awardsponsorer

Samarbejdspartnere

SBK Event Logo

Gæster

Nyheder om festen

Hvornår var det nu, Erhvervsrådet blev etableret

Erhvervsrådet blev etableret for 30 år siden, men hvem var det nu, der tog initiativet? I forbindelse med 25-års jubilæet i 2015, blev der lavet et flot jubilæumsmagasin, som fortæller…

Back To Top
Søg
X
X