skip to Main Content

BioTekMesterskab på Campus Kalundborg i 2022

BioTekMesterskabet afholdes igen i fysisk form i januar 2022. Denne gang i de nye bygninger på Campus Kalundborg.

Knowledge Hub Zealand, Absalon og Alliancen Biotekbyen er i gang med at planlægge årets store BioTekMesterskab torsdag den 27. januar 2022 hos Absalon Campus Kalundborg og Helix Lab, på adresserne Campus Kalundborg 3 og 4 i Kalundborg, med fokus på anvendt naturvidenskab, innovation og teknologi.

Arrangementet hedder Bio Tek mesterskaberne, fordi vi ønsker at sætte fokus på både bio- og farma-området samt også Tek – dvs. maskinteknologi, automation, industri 4.0 osv.

Deltagere

Naturvidenskabelige elever fra ungdomsuddannelser i hele landet inviteres til at arbejde med en case og præsentere den til mesterskabet. I Kalundborg vil de få kendskab til industrien i Nordvestsjælland, Symbiosen og produktionsdanmark.

Programmet i grove træk

Dagens program kører fra kl. 7.30 (opstilling af stand), med officiel åbning på dagen kl. 10.00 og afslutning kl. 14.00, hvor vi kårer årets vindere. Vi undersøger desuden p.t. mulighederne for opstilling af stand onsdag den 26. januar.

Arrangørerne bag mesterskabet inviterer hermed virksomheder til at deltage med en stand og en eller flere medarbejdere til arrangementet den 27. januar.

Seneste tilmeldingsfrist den 8. oktober per mail til Christian Beenfeldt chbe@kalundborg.dk

Deltagelse er gratis og vi serverer frokost.

Praktik

Der udsendes information om praktiske spørgsmål (parkering, størrelse på stand, el etc.) i oktober. Absalon har taget sit nye campus i brug i august og Helix Lab-bygningen er endnu ikke åbnet, så derfor er den praktiske information lidt forsinket. Mere info om eventen bliver løbende opdateret på www.biotekmester.dk

Jeres stand

I skal bare fortælle om jeres virksomhed, hvad I laver, og hvilken teknologi I bruger.

Hvis det er muligt, må der meget gerne være et hands-on element i jeres stand. Dvs. noget man kan se, røre ved, skille ad eller andet. Det kunne fx være produktprøver, en robotarm, et par VR briller etc.

I er velkomne til at have merchandise med til de unge, lige som I er også velkomne til at have en konkurrence på standen, hvor I giver præmier til vinderne. Giv os dog gerne besked om dette inden.

Mere information

I de tidligere afholdte fysiske Biotekmesterskaber har 4-500 naturvidenskabelige elever deltaget i eventen. Der inviteres igen meget bredt i år.

Vores formål er at få Biotekbyen, procesindustrien, og industrien i Odsherred helt klart ind på lystavlen hos de unge, deres forældre, og de danske medier – med en målrettet temadag, der sætter fokus på alt det, vi har at tilbyde, og der viser, hvordan vi er med til at løfte de vigtige nationale agendaer, herunder styrkelsen af STEM kompetencer og uddannelsesvalg hos de unge.

Dommerpanel og sponsorater

Vi vender tilbage med information om mulighed for at tilmelde dommere til eventen fra virksomhederne.

Der vil være mulighed for forskellige former for virksomhedssponsorater til eventen. Vi vender tilbage med mere information om det.

Kontakt

Faglige spørgsmål (vedr. konkurrencen, uddannelserne m.v.): Tomas Bech Madsen, mail: tbm@pha.dk eller telefon 72 48 10 49.
Sponsorater og præmier: Christian Beenfeldt, mail: chbe@kalundborg.dk eller telefon: tlf. 23 82 27 68.

Back To Top
Søg
X
X