skip to Main Content

BrugDinBy kampagne

#BrugDinBy er en kampagne, som skal opfordre både virksomheder og private til at bruge de lokale virksomheder, for at fremtidssikre dem i kommunen.

2020 har uden tvivl været et anderledes år for os alle. Samfundet blev lukket ned og virksomhedsejere landet over så ind i en situation, der var noget helt og aldeles andet, end den de havde planlagt efter.

Coronavirussen og de mange tiltag, der blev sat i værk for at begrænse smitten, har haft store konsekvenser i erhvervslivet, men har ikke ramt alle brancher og virksomheder lige hårdt. Der er hele brancher, der har oplevet en omsætningsnedgang på 100%, mens andre kan se, at de faktisk har haft mere aktivitet i den særlige periode, vi alle har været igennem.

Nu er vi så småt på den anden side. Det er godt og nødvendigt. Men det ændrer desværre ikke på, at der er store dele af vores lokale erhvervsliv, der står med væsentlige omsætningstab allerede og som – måske endnu værre – står med en stor usikkerhed omkring, hvornår, hvordan, hvor hurtigt og i hvor vid udstrækning omsætningen vender tilbage.

De enkelte virksomheder gør hvad de kan, men det er ikke en opgave, som kan løftes alene. Det kræver fællesskab at sikre vores virksomheder efter Corona.

#BrugDinBy

Vi har i fællesskab med de lokale erhvervsforeninger valgt at køre en kampagne, vi kalder #BrugDinBy.
Kampagnen er egentlig meget simpel i sit budskab: Brug din by!
Hvis du er virksomhedsejer i disse tider og Coronakrisen ikke har ramt din bundlinje lige så hårdt som frygtet, så opfordrer vi dig nu til at se, om du kan hjælpe med at fjerne noget af usikkerheden og understøtte de virksomheder, som har helt andre vilkår.

Opfordring om at handle lokalt

Køb dine varer hos din lokale leverandør, book dine møder hos lokale konferencesteder, brug lokale eventarrangører til firmafesten.

  • Måske du kan holde kundeevents ude af huset, i stedet for in-house?
  • Måske er det nu, at det lokale værksted skal give firmabilen et stort service
  • Måske er det i år, at du skal have nyt inventar eller måske skal medarbejderne forkæles med et gavekort til en lokal café eller butik efter en ekstra indsats under krisen

Hvis vi skal sikre, at vi har et stærkt og mangfoldigt erhvervsliv efter krisen, bliver vi nødt til at støtte op lige nu og i tiden der kommer.

På vegne af erhvervsforeningerne i Kalundborg kommune.

Erhvervschef Jens Lerager
Kalundborgegnens Erhvervsråd

 

Back To Top
Søg
X
X