skip to Main Content

Det er også en karriere at være selvstændig

Mange lykkes med en karriere som selvstændig og med den rigtige start, kan du blive en af dem.

Der er mange veje ud på arbejdsmarkedet, som næsten alle starter med spørgsmålet ”hvad vil du gerne arbejde med”? Men én af de veje, der ikke altid bliver talt om, er den selvstændiges vej – vejen hvor man skaber sin egen arbejdsplads.

Hvad kræver det at være selvstændig, iværksætter, opfinder, banebryder, opstarter eller hvad man nu kalder en person, der er drevet af en god idé, et brændende ønske eller en lyst til at være sin egen chef? En hel masse og faktisk ikke så meget igen.
Der er en række formaliteter man skal have styr på, naturligvis. Formaliteter som, virksomhedsnavn, CVR-nummer, erhvervskonto, opstarts- og driftsbudget og meget andet.

Der er hjælp at hente

Det heldige ved det er, at man her i Erhvervsrådet kan få vejledning i forbindelse med alle de formaliteter. Og til de mere komplicerede ting, arbejder vi tæt sammen med en række lokale eksperter, som har styr på alt det skrevet med småt.
Så, når man kigger på spørgsmålet ”Hvad kræver det at være selvstændig?” én gang til, kan man faktisk se, at meget af den tvivl man kan have, kan man faktisk få svar på.

Men hvad kræver det så EGENTLIG af dig, den selvstændige? Det kræver, at du gør dig en række tanker om din virksomhed. Tanker som:
• Hvorfor er det, at jeg gerne vil lave netop dette?
• Hvad er det jeg gerne vil sælge?
• Hvem er det, jeg gerne vil sælge til?
• Hvem er mine konkurrenter?

Det er fire rigtig gode spørgsmål at stille sig selv i opstartsperioden men så sandelig også løbende i ens virksomheds liv. Du kan ALTID blive klogere på dine kunder, dine konkurrenter, dine produkter og din virksomhed.

Rådgivercafé

I det nye år, 2022, kommer vi i Erhvervsrådet til at invitere til en ny version af vores klassiske rådgivercafé. Her vil du få mulighed for at booke tid med en advokat, en revisor, en bankrådgiver og en række andre eksperter. Men ud over koblingen til eksperterne, vil vi også lave workshops i idéudvikling, konceptbeskrivelse, produktudvikling og meget mere.

Hvis noget af dette virker interessant for dig, så hold godt øje med vores nyhedsbrev og vores sociale medier, hvor vi vil skrive endnu mere om det i det nye år. Vores første rådgivercafé afholder vi den 3. februar fra kl. 16.00 – 18.00. Du kan tilmelde dig her.

Til sidst vil vi sige, at hvis der er nogen i dit netværk, som går med tankerne om at blive selvstændig, så gør dem en tjeneste og fortæl dem om vores kommende rådgivercaféer og måske få dem til at modtage vores nyhedsbrev for andre gode iværksættertilbud. På den måde sikrer vi, at de får den hjælp de har brug for og kan fokusere endnu mere på netop hvad de brænder for.

Ønsker du hjælp til start af virksomhed?

Du er altid velkommen til at kontakte Kalundborgegnens Erhvervsråd på telefon 59 55 00 55 eller på mail info@kalundborgerhverv.dk

Back To Top
Søg
X
X