skip to Main Content

Dialogmøde med folketingspolitikere i Kalundborg

Den 5. september har Kalundborgegnens Erhvervsråd sammen med Kalundborg Havn inviteret to lokale medlemmer af Folketinget til dialogmøde.

Det er udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek fra Socialdemokratiet og miljøordfører for Venstre Jacob Jensen der på dagen gerne vil høre Kalundborgegnens Erhvervslivs bud på, hvile temaer det er vigtigt at tage med fra det lokale og løfte ind på Christiansborg.

Vi forventer, at vi især kommer til at tale om infrastruktur og om uddannelsesmuligheder udenfor de største byer. Samtidig vil temaer som øgning af arbejdsstyrken og tiltrækning af udenlandsk arbejdskraft også være oplagte emner at debattere med de to folketingspolitikere og der er med garanti en lang række andre relevante emner, som det er værd at gøre opmærksom på.

Det er helt centralt for den videre udvikling af Kalundborgegnen og ikke mindst Kalundborgegnens erhvervsliv, at der er et både bredt og dybt kendskab til erhvervslivets rammer, styrker og udfordringer blandt vores folketingspolitikere. Det har vi blandt andet set i forbindelse med vedtagelsen af Kalundborgmotorvejen. Her var det afgørende at en række Christiansborgpolitikere over tid havde fået en god forståelse vores områdes reelle vækstpotentiale og de barrierer der er for at udnytte det. Selv om der er tale om to lokalt valgte politikere, der i forvejen har et rigtig godt kendskab til Nordvestsjælland og Kalundborgegnen, er det vigtigt at den viden løbende vedligeholdes og opdateres hos vores Folketingspolitikere.

Det håber vi, at vores medlemmer vil hjælpe os med. Du kan bidrage ved at deltage i mødet som afholdes i Kalundborg Havns lokaler på adressen Baltic Plads 2, 4400 Kalundborg, mandag d. 5. september kl. 15.00 – 17.00.

Du kan tilmelde dig her.

Kaare Dybvad Bek
Jacob Jensen
Back To Top
Søg
X
X