skip to Main Content
Motorvej

Dialogmøde om motorvej til Kalundborg

Flere virksomheder stod sammen om at invitere folketingspolitikere til dialog om rute 23

Tirsdag morgen blev der afholdt et dialogmøde om den kommende motorvej på Rute 23 i Kalundborg Havns flotte lokaler. Her havde en række transport- og industrivirksomheder inviteret MF’erne Jacob Jensen (V) og Rasmus Horn Langhoff (S), samt folketingskandidat for Radikale Venstre, Jeppe Hedegaard Sørensen Peulecke til dialog om motorvejen.

Mødet havde fokus på den kommende motorvej til Kalundborg, hvor hovedpointen var, at selvom alt tyder på, at motorvejen bliver en realitet, må vi lokalt ikke hvile på laurbærbladene.Politikerne Alle interessenter skal stadig arbejde hårdt på at fastholde interessen for projektet, samt budskabet om nødvendigheden af en motorvej.

Man kan alt for let føle sig sikker og derved blive nedprioriteret. Det er en absolut nødvendighed, at motorvejen bliver prioriteret højt i den kommende regeringsperiode, og det sker kun hvis vi til stadighed taler højt om det.

Som det blev tydeliggjort på mødet, betyder en motorvej øget tilgængelighed for både varer og arbejdskraft. Noget som virkelig er tiltrængt blandt kommunens mange virksomheder.

I Kalundborgegnens Erhvervsråd vil vi gøre vores for konstant at minde Folketinget og andre instanser, om vigtigheden af denne investering i vækst.

Back To Top
Søg
X
X