skip to Main Content

DIGI Up – et udviklingsforløb

Fremtiden er vores!

Den fysiske butik er blevet erklæret død eller døende et utal af gange. Det passer bare ikke. I en tid hvor mange taler om bymidter med gabende tomme vinduer og en fremadstormende onlinehandel der overtager det hele, møder vi stadig og overalt flotte, spændende og veldrevne fysiske butikker.

De bedste af dem udmærker sig ved at skabe nogle helt særlige miljøer, samtidig med, at de driver en sund forretning og klarer sig fint i konkurrencen med de digitale tilbud. Dem skal vi lære af.

Når den fysiske butik spiller sammen med den digitale tilstedeværelse og ikke mindst med de andre erhvervsdrivende i bymidterne kan der ske noget helt særligt. Det er det vi tilbyder dig med forløbet DIGI-up.

DIGI’ Up er et super relevant tilbud for at imødese de udfordringer detailhandel og bymidteerhverv ser ind i i fremtiden. Måske er det tid til at revitalisere måden du driver din butik på – her spiller digital tilstedeværelse en central rolle.

Det er ikke længere nok med et godt tilbud og fantastisk service. Hvis kunderne skal trækkes ind i din butik, og ikke mindst varerne sendes ud af din butik, skal du tænke i oplevelser, hastighed og tilgængelighed. Derfor er Kalundborgegnens Erhvervsråd gået ’All In’ sammen med Vores Kalundborg og erhvervsforeningerne i Høng og Gørlev om at skræddersy et tilbud til butikker, caféer, restauranter og hoteller i bymidterne.  Ud over en masse ny viden er målet også, at der bliver lejlighed til at prøve den nye viden af i praksis, med masser af sparring og støtte fra arrangørerne – og ikke mindst i fællesskab med de andre erhvervsdrivende i byen.

I denne korte film  fortæller erhvervschef Jens Lerager og vores projektleder Morten Hass Augustsen  kort og præcist,  om hvad DIGI’ Up er for en størrelse, og hvorfor netop din virksomhed skal deltage.

Se hele forløbet her

Deltagelse

Prisen for forløbet er kr. 2.000 excl. moms.
Der er plads til 25 deltagere og de første pladser er allerede røget, så tøv ikke med at tage fat i os hvis du, eller en af dine medarbejdere vil være med.

Kontakt Erhvervsrådet, hvis du vil være med på telefon 59 55 00 55 eller på mail info@kalundborgerhverv.dk 

 

Back To Top
Søg
X
X