skip to Main Content

Kom med Erhvervsrådet på Digitaliseringsmesse i Odense

Kom med når Erhvervsrådet inviterer til digitaliseringsmesse for erhvervslivet og sætter fokus på fordelene ved at inddrage digitalisering på et strategisk niveau i din virksomhed.

Ingen virksomhed, offentlig som privat, kan i dag komme udenom den digitale agenda. Mulighederne ved at implementere digitale processer i ens organisation, kan ikke blot lede til effektivisering, men kan også være med til at skabe innovation, produktudvikling og vækst. Alle sammen faktorer, som kan være med til at styrke din virksomheds konkurrencedygtighed på markedet.

Arrangørerne bag messen er Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og Kommunernes Landsforening med IT-Branchen i spidsen. Budskabet er, at erhvervslivet skal digitaliseres og det er gratis for erhvervsrådets medlemmer at deltage. Har du en interesse i at få input til, hvordan digitalisering kan hjælpe din virksomhed videre, er dette den perfekte mulighed.

På messen vil du bl.a. kunne høre oplæg fra:

 • Jesper Riis, CIO Global IT, DSV
 • Thomas Schulz, Group CEO, FL. Schmidt
 • Jacob Flohr Kristiansen, IT og Udviklingsdirektør, Sydbank
 • Brian Mikkelsen, Adm. Direktør, Dansk Erhverv
 • Cecilia Bonefeld-Dahl, Director General, DIGITALEUROPE
 • Mathilde Mackowski, CVO og Co-Founder, Sinful.dk
 • Erik Kaae, Country Commercial Officer, ISS Danmark
 • Eva Berner, Executive Vice President, HR og Communications, Orifarm
 • Peter Rahbæk-Juel, Borgmester, Odense Kommune
 • Freddy Sørensen, CEO og founder, Saphe
 • Flemming Tovdal Schmidt, Direktør / Chief Operating Officer, PensionDanmark

Det kan I opleve på digitaliseringsmessen:

Mere end 10 inspirerende oplæg fra topledere i erhvervslivet
Vi har inviteret en række af erhvervslivets topledere, som vil fortælle om deres virksomheders strategiske vækst med digitalisering som omdrejningspunkt. Vi har lavet fem forskellige scener, hvor du dagen igennem kan høre oplæg fra både C20 virksomheder og vækstgazeller.

Mød og netværk med mere end 100 leverandører
Dansk erhvervsliv mangler et overblik over mulighederne for digitalisering. Det får du samlet her, når vi samler mere end 100 af erhvervslivets it-leverandører. I samarbejde med erhvervslivets brancheforeninger, arrangeres guidede ture i messeområdet, med besøg hos de virksomheder og løsninger, der er særligt relevant for netop dit forretningsområde.

Netværk med mere end 500 af erhvervslivets ledere
Messen vil være den oplagte mulighed for at netværke med nogle af branchens største forandrings-skabere og initiativtagere, og giver dig mulighed for at søge inspiration og få viden om, hvordan andre virksomheder i erhvervslivet har arbejdet med digitalisering.

Få gode råd og vejledning om rådgivning og finansiering
Du vil på messen også have mulighed for at høre oplæg fra bl.a. erhvervsminister, KL, IT-Branchen m.fl. som vil give et samlet overblik over, hvordan du kan skyde genvej til rådgivning eller hurtig finansiering, så din virksomhed kan blive klar til den digitale omstilling.

Hvem kan deltage?

Beslutningstagere fra alle typer af virksomheder og der er ingen begrænsning på, hvor mange en virksomhed må deltage med. Det er gratis at deltage, men der opkræves kr. 500 for no-show pr. deltager.

Programmet for digitaliseringsmessen er endnu under udvikling, og der kommer løbende nye oplægsholdere på programmet. Du kan holde dig opdateret på nye talere og selve programmet på IT-Branchens hjemmeside

Tilmeld dig herunder

Digitaliseringsmesse 2019

Back To Top
Søg
X
X