skip to Main Content

Ejerskiftedagen 2018

Program for dagen

Dansk Erhverv – Ejerskiftedagen 2018 – Ejerledere

Værdiansættelse

Hvad er virksomheden værd? Set fra både sælger og købers side. Et brændende spørgsmål for enhver virksomhedsejer er ‘Hvad er min virksomhed værd?’ og ‘Hvad vil andre betale for den?’

Bliv klogere på hvordan virksomheder bliver prissat, og høre mere om hvordan man finder en pris som både sælgeren og køberen kan acceptere.

Salgsmodning

Hvordan opnår man en bedre pris på virksomheden? Hvad skal man være opmærksom på? Hør mere om hvordan du kan opnå en bedre pris på virksomheden samt hvilke ting man skal være opmærksom på før, under og efter et virksomhedssalg. Vores ejerskifterådgivere deler ud af deres erfaringer.

Lær mere om hvilke områder de forskellige rådgivere anbefaler, at man får styr på før en virksomhed sættes til salg – samt hvilke faldgruber man bør undgå – vær forberedt.

Virksomhedssalg

Hvordan finder vi en køber? Hvem kan hjælpe med hvad?

Hør mere om hvordan du finder den rigtige køber til din virksomhed. Vores ejerskifterådgivere deler deres erfaringer med købersøgningen samt giver et bud på hvilke rådgivere der løser de forskellige opgaver i processen.

Lær mere om hvad der går forud for salget, hvilke materialer der bør udarbejdes, hvad et anonymt fact-sheet er samt hvordan de første møder med interesserede købere forgår.

Deltagelse er gratis – dog pålægges der et no-show-fee på kr. 500.-

Hvornår: 12. juni 2018 kl. 14.00 – 17.00
Hvor: Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K

Tilmeld dig her

Frister

Tilmeldingsfrist d. 10. juni 2018
Afmeldingsfrist d. 11. juni 2018

Back To Top
Søg
X
X