skip to Main Content

Eksport – når markedet i Danmark ikke er nok

Dine produkter kan også komme ud af landet

Har din virksomhed ambitioner om at komme ind på det europæiske marked, er der hjælp at hente herunder.

Generelt om eksport til fx medlemslande i EU

Erhvervsstyrelsen er Danmarks repræsentant i EU, når det drejer sig om at skabe et velfungerende europæisk indre marked for handel med produkter på tværs af landegrænserne. Derudover arbejder de for at sikre den bedst mulige varetagelse af danske interesser i EU.

Ønsker du at blive klogere på, hvordan reglerne for eksport er, kan du læse meget mere på Erhvervsstyrelsens hjemmeside.

Danske fødevareproducenter er kendt i udlandet

Ved deltagelse i mesterskaber i udlandet, har danske fødevareproducenter vundet flere priser for deres produkter, hvilket kan have åbnet øjnene for vores naboer sydpå i forhold til danske fødevareprodukter og dermed øget chancen for succes i udlandet.

Hos Erhvervshus Sjælland har de en konsulent, der er ekspert på eksportreglerne og kan være din sparringspartner, når du vil eksportere dine varer.

Eksport til nordlige Tyskland

Firmaet BELT CONNECTION kan hjælpe med at skabe de første kontakter, finde en samarbejdspartner eller hjælpe med at få et godt udbytte af de store messer i det nordlige Tyskland. Ved en uforpligtende kontakt til Clemens Bolt, får du overblik over mulighederne og kan se, om det er din vej til det tyske marked. Du kan kontakte Clemens Boldt på telefon +49 4361 509392  eller på mail clemens@beltconnection.dk.

Du er altid velkommen til at henvende dig til Kalundborgegnens Erhvervsråd på telefon 59 55 00 55 eller mail info@kalundborgerhverv.dk for sparring og hvis vi ikke kan hjælpe dig, hjælper vi dig med at finde nogle, der kan.

Back To Top
Søg