skip to Main Content

En anderledes generalforsamling

Erhvervsrådet afholder generalforsamling den 16. marts – online.

11. marts 2020 vågnede jeg lidt senere end jeg plejer. Det gjorde jeg fordi Kalundborgegnens Erhvervsråd aftenen før havde holdt en vellykket generalforsamling på Skipperkroen med langt over 70 deltagere fra vores medlemsvirksomheder. Jeg gik også lidt senere i seng den dag, for nu behøvede jeg pludselig ikke at stå op og smøre madpakker til mine børn. Statsministeren havde lukket landet ned på aftenens pressemøde.

Vi er en forening og som en sådan, er generalforsamlingen vores øverste myndighed. Det er her bestyrelsen vælges, det er her budgettet for de næste år godkendes og det er her, at I som medlemmer vender tommelfingeren op eller ned til det forslag til det kommende års arbejde, som jeg selv og mine kollegaer har til opgave at præsentere jer for. Det er også på generalforsamlingen, at vi ændrer vedtægterne, det er dér bekymringer om driften af foreningen bliver luftet, nye forslag kan blive vendt og dér hvor den siddende bestyrelse sammen med mig skal fortælle om, hvad der er sket i året, der er gået.

Jeg kan huske, at jeg startede min del af årsberetningen med at fortælle, at dansk økonomi befandt sig et sted, hvor stort set alle indikatorer, prognoser og analyser pegede på fortsat vækst i både 2020 og de kommende år. Aftenen efter blev Danmark lukket ned og verden så fra den ene dag til den næste helt anderledes ud.

Derfor er det meget præcist perioden fra vi corona-lukkede Danmark til vi så småt begynder at åbne igen, som vi afrapporterer fra til jer medlemmer på vores generalforsamling tirsdag den 16. marts. Vi havde booket det nye aktivitetscenter i Høng, som vi tænkte kunne være et spændende sted at holde det. Vi havde også hyret en forbrugerekspert, der kunne fortælle noget om de ændringer i forbrugsmønstrene, som det her år har betydet. Og så havde vi ellers krydset fingre for, at vi kunne afholde generalforsamlingen som vi plejer. Det er nemlig en lidt speciel dag for Erhvervsrådet og også for mange af vores medlemmer, som holder af arrangementet. Vi glædede os især til at invitere de mere end 30 nye virksomheder, der har meldt sig ind i løbet af året til at deltage for første gang.

Sådan skulle det ikke gå!

Vi er i år nødsaget til at afholde generalforsamlingen online. Det er ikke det samme. Men vi har gjort os umage og vi vil gøre vores bedste for at gøre det til en interessant aften. Vi har dog valgt at holde os til de formelle dele – årsberetning, valg af bestyrelsesmedlemmer, godkendelse af budget osv. – men med tilbageblik på et år som 2020 er det bestemt heller ikke kedeligt.

Det sociale

Middagen, fællesskabet og det spændende oplæg har vi valgt at holde fast i, men har indtil videre skubbet det til et separat arrangement den 9. september. Der kan du godt sætte kryds i kalenderen allerede nu.

Vi håber, at du som medlem stadig har lyst til at være med til vores generalforsamling online. For det ER en speciel aften for vores forening. Der gælder de samme regler for indbringelse af forslag og opstilling til bestyrelsen som normalt. Vi vil dog være glade, hvis du kan oplyse os om dit eventuelle kandidatur på forhånd, da det vil gøre den tekniske del af afstemningen lidt lettere at håndtere. Faktisk er vi i den situation, at vi har en udækket suppleantpost grundet et jobskifte. Suppleantposterne udmærker sig ved ikke at skulle deltage i de løbende bestyrelsesmøder, men til gengæld at blive inddraget i bestyrelsens arbejdsgrupper og strategimøder, hvor meget af udviklingsarbejdet i Kalundborgegnens Erhvervsråd foregår. Så hvis det lyder interessant, må du endelig lade os det vide.

Vi glæder os til at se dig online den 16. marts kl. 17.00.

Jens Lerager
Erhvervschef

Tilmeld dig her

 

Back To Top
Søg
X
X