skip to Main Content

Fra Kalundborg til Holbæk – erhvervschef stopper

Kalundborgegnens Erhvervsråd skal have ny erhvervschef i 2023.

Jens Lerager, der har været ansat i Kalundborgegnens Erhvervsråd siden 2017 og har fungeret som erhvervschef siden 2018 skifter pr. 1. januar 2023 rollen som erhvervschef i Kalundborgegnens Erhvervsråd ud med jobbet som erhvervsdirektør i Holbæk Erhvervsforum.

”Jeg har haft nogle helt fantastiske og meget lærerige år i Kalundborgegnens Erhvervsråd. Jeg ved, at flere af mine kollegaer rundt omkring har kigget en smule misundeligt til os. Selvfølgelig fordi det generelt går så godt med erhvervslivet i vores område, men også fordi vi har ry for at være et ret effektivt lokalt erhvervsråd med en dygtig medarbejdergruppe og et godt samarbejde med både bestyrelsen og vores kommune. Derfor var det jo heller ikke en beslutning jeg tog med det samme. Det har taget lidt tid. Men jeg glæder mig meget til at starte i Holbæk Erhvervsforum, som er en rigtig spændende organisation, der kan virkelig meget og har en stor lokal opbakning”, siger Jens Lerager.

”I det her job får man meget hurtigt opbygget et virkelig stort netværk. Måske især her på Kalundborgegnen, hvor vi har en rigtig god kultur for at gøre ting i fællesskab. Det
netværk er jeg glad for i høj grad er knyttet op på hele medarbejdergruppen i Kalundborgegnens Erhvervsråd, så den gode kontakt til medlemsvirksomhederne ikke er afhængig af, om det er mig eller en anden, der sidder på pinden oppe på kontoret”, fortsætter Jens Lerager.

Et godt grundlag at arbejde videre på

Bestyrelsesmedlemmerne i Kalundborgegnens Erhvervsråd mødtes til deres ordinære bestyrelsesmøde i går aftes. Her ønskede de alt godt fremover til erhvervschefen og takkede for det gode samarbejde.

”Vi har været meget glade for at have Jens og resten af teamet på erhvervskontoret til at arbejde for foreningen gennem de sidste fem år. Vi er med rette stolte af den udvikling som vores erhvervsråd har gennemgået og derfor er vi selvfølgelig også en smule ærgerlige over, at Jens har valgt at søge nye udfordringer. Omvendt er der et rigtig godt grundlag at bygge videre på, for den person, der skal overtage funktionen og vigtigst af alt er der jo et bundsolidt og meget kompetent team tilbage i erhvervskontoret, som nok skal sørge for, at der stadig er både høj kvalitet og et højt aktivitetsniveau i Kalundborgegnens Erhvervsråd” udtaler formand Charlotte Balslev.

Jens Lerager fortsætter i stillingen som erhvervschef frem til udgangen af 2022 og Kalundborgegnens Erhvervsråds aktiviteter er i øvrigt uforandrede i perioden.

Kalundborgegnens Erhvervsråd blev stiftet i 1990. Det er en medlemsorganisation og foreningen har ca. 350 virksomheder som medlemmer – fra den lokale café til den verdensledende industrivirksomhed. Alle har de det tilfælles, at de har væsentlige forretningsaktiviteter på Kalundborgegnen.

Back To Top
Søg