For at sikre den bedste vejledning og de bedste råd til virksomhederne på Kalundborgegnen, samarbejder Erhvervsrådet med Erhvervshus Sjælland.

Vi kan vejlede om mangt og meget i forhold til start og udvikling af virksomhed. Der er dog områder, som vil kræve en specialiseret viden, såsom import/eksport, sikkerhedsgodkendelser, digitalisering m.m. Til disse opgaver arbejder vi tæt sammen med bl.a. Erhvervshus Sjælland, som har specialister inden for hvert område. Vi formidler gerne kontakten til Erhvervshus Sjælland og hjælper naturligvis med, på sidelinjen, så du og din virksomheder får den bedst mulige hjælp.

Erhvervshus Sjælland

Erhvervshuset er kort sagt sat i verden for at hjælpe virksomheder i alle faser af en virksomheds liv;  opstart, udvikling og afvikling. I Erhvervsrådet ser vi ikke Erhvervshus Sjælland som konkurrent, snarere en sparringspartner. Vi sidder med i flere fora, hvor vi supporterer hinanden i de enkelte erhvervsserviceenheder på Sjælland ud fra en erkendelse af, at vi ikke hver især kan det hele, men vi kan meget sammen til gavn for vores lokale erhvervsliv.

Kalundborg Kommune betaler hvert år et stort beløb til Erhvervshuset, så det er bare med at benytte sig af deres tilbud.

Og hvad er det så, din virksomhed kan bruge Erhvervshuset til?

Tilskud til udvikling
Der er mange – nogle gange uoverskuelige – muligheder for tilskud til fx digitalisering og grøn omstilling i virksomheden. Går du med tanker om at udvikle din virksomhed, så kontakt os og vi hjælper dig med kontakt til den rette konsulent.
Du kan læse mere om tilskud fra Erhvervshus Sjælland her.

Kurser og events
Få ny viden, der kan styrke din virksomhed i forhold til dine nærmeste konkurrenter. I Erhvervsrådet har vi stor succes med at formidle netværk og skabe nye samarbejdsrelationer mellem virksomheder. Ved deltagelse i Erhvervshusets events, får du et bredere netværk og dermed mulighed for at skabe vækst i din virksomhed.
Du kan se deres events her.

Eksport
Ønsker du at ekspandere og udvide dine markedsandele? Det internationale marked er et vidt begreb og det er derfor væsentligt at få lagt en strategi for, hvordan din virksomhed kommer godt uden for landets grænser.
Se mere om, hvordan Erhvervshuset kan hjælpe din virksomhed til et eksporteventyr.

Early Warning
Det er ikke nemt at tale om, når der er nedgang og krise i virksomheden. Alligevel er det meget vigtigt at få taget hul på det i god tid, så man får vendt udviklingen. Erhvervshuset har et program, hvor I sammen kommer omkring alle områderne og mulighederne for at komme så godt videre, som muligt.
Læs mere om Early Warning her

Kontakt Erhvervsrådet

Lige meget hvad din virksomhed kunne have brug for af hjælp, så er Erhvervshuset et godt bud. Start med at tage fat i os, så vi kan sikre, at du får præcis den hjælp du skal bruge og sende dig godt videre.

Back To Top
Søg