skip to Main Content

Erhvervsrådet søger erhvervskonsulent

Erhvervskonsulent til Kalundborgegnens Erhvervsråd

Vi mangler en ny kollega, der kan hjælpe Kalundborgegnens Erhvervsråds godt 350 medlemsvirksomheder – fra den lokale café til internationale koncerner, der er ledende på verdensmarkedet – og som kan skabe værdi for det lokale erhvervsliv gennem samarbejder med uddannelsesinstitutioner, den kommunale administration og en perlerække af andre aktører. Du skal have en god fornemmelse af hverdagen i en virksomhed og du skal evne at fungere som sparringspartner for virksomhedsledere på områder som salg & markedsføring, organisationsudvikling, forretningsidéer, digitalisering eller andre emner som du, afhængigt af din specifikke baggrund, er så dygtig til, at andre kan have gavn af din viden.

Om dig

 • Du kan give sparring
  • Du skal kunne ’gå til stålet’, når du sidder overfor en virksomhedsleder med udfordringer
  • Du skal kunne stille de rigtige spørgsmål, med respekt og empati, samt kunne pege på nye veje og løsninger
 • Du skal kunne identificere udviklingspotentialer og udfordringer hos iværksættere og i små og mellemstore virksomheder
 • Du skal være struktureret, følge op på møder og overholde aftaler
  • En stor del af vores arbejde afhænger af, at vi er troværdige og kan opbygge tillid
  • Du skal kunne erkende, hvornår dine egne kompetencer ikke rækker længere og du derfor har brug for at trække på andre
 • Du skal være en god kommunikator
  • Du kommer til at møde mange og meget forskellige mennesker i jobbet
 • Du skal have en relevant uddannelse og baggrund
  • Det kan være fra salg, markedsføring, udviklingskonsulent, som selvstændig eller som tidligere leder, men kan garanteret også været noget andet

Kalundborgegnens Erhvervsråd er et godt sted at arbejde, fordi:

Kalundborg er et af de mest interessante erhvervsområder i landet. Vi har en meget bred vifte af spændende virksomheder – og du kommer til at arbejde sammen med mange af dem om projekter, netværk, udviklingsforløb og en masse andet.

Vi er del af en meget ambitiøs gruppe af lokale aktører – fra Kalundborg Kommune over uddannelsesinstitutioner til store private virksomheder – som har tradition for at arbejde sammen. Og som lykkedes med rigtig mange ting.

Vi er en lille organisation. Lige nu er vi tre og en studentermedhjælper. Det betyder, at du får stor indflydelse på din hverdag og alt det ansvar du ønsker. Det betyder også, at dine gode idéer meget hurtigt kan blive til virkelighed.

Vi har det sjovt. Der er en rigtig god stemning og meget uformel omgangstone på vores kontor og den vil vi gøre meget for at holde fast i.

Vi gør en forskel. Vi hjælper håbefulde iværksættere i gang med deres livsdrømme, vi hjælper virksomheder med at udnytte deres potentiale og sammen med vores samarbejdspartnere gør vi en stor forskel for at gøre vores hjørne af Sjælland til et rigtig godt sted at bo, arbejde, studere og allervigtigst; at drive virksomhed.

Kontakt os!

Send din ansøgning med CV til erhvervschef Jens Lerager på jl@kalundborgerhverv.dk inden den 15. april 2019.
Vi opfordrer til, at du ringer og får en snak om, hvad jobbet ellers indeholder og om de spørgsmål du eventuelt måtte have. Det kan du gøre ved at ringe til Jens på 30 73 77 31. Ansættelse snarest muligt og senest pr. 1. juni 2019.

Kalundborgegnens Erhvervsråd er en forening med ca. 350 medlemmer. Den er stiftet i 1990 af lokale virksomheder. Vi arbejder for at sikre, at virksomheder i vores område kan udnytte deres fulde potentiale.

Vi arbejder for at forbedre rammevilkår, for at tiltrække virksomheder og for at flere etablerer egen virksomhed og ikke mindst arbejder vi for at understøtte udviklingen i vores eksisterende virksomheder.

Back To Top
Søg
X
X