skip to Main Content

Få hjælp til rekruttering af udenlandsk arbejdskraft

To muligheder for deltagelse i webinarer om rekruttering af udenlandsk arbejdskraft ved WorkinDenmark.

Med indgåelse af Trepartsaftalen i oktober 2021, bliver det muligt for virksomheder, der efterspørger faglært arbejdskraft inden for mangelområder, at få hjælp til rekruttering fra udlandet.

Mangel på faglært arbejdskraft i Kalundborg

Der er en udbredt mangel på faglært arbejdskraft i Kalundborg og med de større virksomheders udvidelser, kommer der kun til at mangle endnu flere i fremtiden. Da det er en landsdækkende udfordring, kan virksomhederne ikke “bare” tage fra andre byer og så kan rekruttering i udlandet være en løsning.

Hjælp til rekruttering af arbejdskraft

Med afsæt i arbejdsmarkedsbalancen, har Workindenmark udarbejdet en oversigt over de områder og stillingsbetegnelser, hvor arbejdsgivere, der efterspørger arbejdskraft fra udlandet på det faglærte område, kan få hjælp. Oversigten revideres to gange årligt samtidig med, at arbejdsmarkedsbalancen revideres.

Oversigten ligger på workindenmark.dk og kan ses her

Workindenmark hjælper naturligvis også fortsat med udenlandsk arbejdskraft på det højtkvalificerede område.

Servicepakker

workindenmark.dk ligger en beskrivelse af den hjælp og vejledning, virksomhederne kan få. Det kan man læse om her

Bemærk, at alle virksomheder uanset hvilken arbejdskraft, de efterspørger, kan benytte Workindenmarks digitale løsninger og modtage vejledning i brugen af disse.

Webinar om rekruttering fra udlandet

Workindenmark vil løbende tilbyde virksomheder, brancheorganisationer og andre aktører at deltage i et webinar og få yderligere information.
I finder invitationen til de to første webinarer her.

Yderligere information

Ønsker du at høre mere om mulighederne for rekruttering af udenlandsk arbejdskraft, kan du kontakte director Berith Findstrup Madsen på telefon 72 22 33 48 eller mail bfm@workindenmark.dk 

Back To Top
Søg
X
X