skip to Main Content

Flere turister til Kalundborg

Lad os sammen gøre noget for at få flere turister til Kalundborg

Kalundborg er den danske by med flest årlige solskinstimer, mindst regn, den unikke femtårnede kirke, fantastiske natur, gode indkøbsmuligheder, cafeer og restauranter, stor trafikhavn, havnebad og gode strande, nordens største vingård og i det hele taget har Kalundborg alle muligheder for at tiltrække rigtig mange turister.

Der sker hele tiden noget i Kalundborg

Et kig på hjemmesiden www.dit-kalundborg.dk, eller på www.kultunaut.dk viser, at der hele tiden, hele året, sker en masse i Kalundborg. Her skal blot nævnes nogle få: Der vil løbende gennem sommeren være arrangementer i den snart færdigbyggede havnepark. Der er byfest 25. – 27. juli, middelalderfestival 31. august – 1. september, vikingemarked 5.-6. oktober og mange flere.

Kan vi tiltrække flere turister?

Alle turisme-aktører gør noget for at tiltrække flere turister. Der tages en masse individuelle initiativer, som i den konkrete situation tiltrækker nogle turister, men er det muligt at tiltrække endnu flere?

Kalundborg Turistforening, Vores Kalundborg og Kalundborgegnens Erhvervsråd opfordrer til samarbejde om at udvikle turismen i og til Kalundborg. Vi forestiller os at etablere et netværk mellem turisme-aktørerne, som etableres og udvikles således, at alle deltagere har gavn af at netværke med kolleger og konkurrenter.

Det skal fremhæves, at det ikke er opbygning af en stor ny organisation, som det koster en masse penge at deltage i. Faktisk er det meningen det skal køre i sig selv uden omkostninger til andet end en kop kaffe på netværksmøderne, som vi mener skal holdes henholdsvis så tidligt i året, at planer for sommeren kan nå at blive gennemført, og efter sommersæsonen for at evaluere og planlægge nye initiativer.

Vi tre initiativtagere til denne henvendelse inviterer til opstartsmøde:

Fredag den 28. juni 2019 kl. 07.30 – 09.00 på Kalundborg Vandrerhjem

Der vil blive serveret kaffe og brød for 25,00 kr. pr. person

Af hensyn til bestilling af forplejning, bedes du tilmelde dig mødet her eller på telefon 40 15 82 12, hvor Hans-Henrik Nielsen, Kalundborg Turistforening tager mod besked.

De bedste sommerhilsener

Back To Top
Søg
X
X