skip to Main Content

Forstå teenagere og deres ungdomsliv

Teenagecoach Grethe Lindbjerg udgiver sin sjette bog om, hvordan vi voksne kommer til at forstå vores teenagere lidt bedre.

Mange voksne har en mening om teenagere og ikke mindst om, hvordan de unge bør opføre sig. Men tro mig, selvom vi (voksne) har været teenagere en gang, kan der være brug for at blive opdateret på, hvad der er på færde for nutidens ungdomsgeneration. Nogle af ungdomslivets udfordringer er stadig de samme som tidligere, men samfundet har ændret sig, og det giver helt nye udfordringer, som de unge ufrivilligt skal forholde sig til. Som voksen med teenagere omkring sig, er det en kunst at vide, hvornår de unge selv har styr på deres ungdomsliv, og hvornår der er brug for voksne, der blander sig.

En bog til forældre, lærere og andre voksne

Forstå teenagere og deres ungdomsliv er en bog skrevet til lærere, forældre, vejledere, pædagoger og andre voksne, der ønsker viden og inspiration til skabe en god hverdag med teenagere.
I bogen beskrives en række relevante temaer såsom hjernens udvikling, ensomhed, identitet, selvværd, skærmbrug, søvn og meget andet. Bogen giver desuden konkrete forslag til, hvordan voksne kan hjælpe teenagere med at navigere i deres ungdomsliv.

Anmeldelse

Jeg mener, at alle der arbejder med unge burde læse din bog, som en opfrisker på, hvorfor det nu lige er, at de reagerer og agerer, som de gør. Vi har brug for hele tiden at være på tæerne omkring forståelsen af unge i dag. Forældre vil kunne få stor viden og indsigt i det samme ved at læse din bog. Den burde være lovpligtig for alle forældre til teenagere.
– Sisse Christensen, uddannelsesvejleder

Bogudgivelse og åbent hus

Bogen “Teenagere og deres ungdomsliv” udkommer fredag den 3. februar 2023.
Bogudgivelsen fejres med åbent hus og bogsalg hos Teenagecoach Grethe Lindbjerg, Havnemarken 4, 4480 Store Fuglede mellem 15.00 – 17.30.

Fakta om bogen

Bogen er på 34 sider. Den findes som E-bog til 75 kr. og paperback til 135 kr.
ISBN E-bog: 978-87-973537-3-8, ISBN-paperback: 978-87-973537-2-1.
Bøgerne kan købes i boghandler eller online

Om forfatteren

Grethe Lindbjerg Sørensen er teenagecoach, kommunikationsterapeut, foredragsholder og forfatter. Grethe Lindbjerg Sørensen har igennem en lang årrække arbejdet med unge mennesker som ungecoach, vejleder og lærer.

Back To Top
Søg