Gavekort til oplevelser ser dagens lys

Vores Kalundborg er netop barslet med endnu et gavekort.

– Foruden det velkendte gavekort, som de fleste detailbutikker indløser i Kalundborg og Høng, har vi sat en målrettet lillebror i søen, siger citychef Svend-Erik Kristensen. Det nye gavekort henvender sig, og målretter sig til oplevelser.

Vores Kalundborg har løbende fået forespørgsler på et gavekort, målrettet til oplevelser, efter at regeringen åbnede for medarbejdergoder på helt op til kr. 1.200,00 målrettet oplevelser, for at booste kultur- og kulinariske udbydere.

Henvendelse fra en af de større virksomheder i Kalundborg

– Da vi for tre måneder siden gennem Kalundborgegnens Erhvervsråd fik en henvendelse fra en stor virksomhed, som ønskede at købe 250 gavekort til oplevelser á kr. 1.200,00, besluttede vi at etablere gavekort til oplevelser, fortæller han videre.

– I Erhvervsrådet er vi glade for samarbejdet med Vores Kalundborg om at imødekomme dette ønske fra virksomheden om at støtte kulturlivet i kommunen, tilføjer projektleder for udvikling af bymidterne, Morten Hass Augustsen.

Gavekortet kan benyttes 13 steder i hele kommunen

13 indløsningssteder i Kalundborg Kommune inden for oplevelser og oplevelser omkring velvære er lige nu tilknyttet, som indløser af dette gavekort, og der vil komme flere til løbende. Som ny indløser og nyt medlem i Vores Kalundborg kan bl.a. nævnes Skipperkroen og Kalundborghallernes Restaurant, hvor gavekortet eksempelvis kan anvendes til såvel middage, overnatninger, som til koncerter i hallerne, mv.

– Vi forventer os rigtig meget af det nye gavekort, som kun kan udstedes i Kvickly, der på vegne Vores Kalundborg af praktiske hensyn er autoriseret til dette, siger citychefen, der også oplyser, at der afholdes pressemøde omkring det store gavekortkøb, på virksomhedens adresse fredag den 1. oktober.

Læs mere om gavekortet her og hvor det kan benyttes

Back To Top
Søg