skip to Main Content

Gratis ingeniørtimer

Få 300 gratis ingeniørtimer til din virksomhed

Ingeniører fra DTU

Har du brug for en skarp hjerne, som kan være med til at løse dine udfordringer, og hjælpe dig videre med udvikling af nye produkter og ydelser til din kunder? Så har vi noget til dig!

DTU Diplom har fået midler fra EU Regionalfonden og Region Sjælland til at sætte gang i din virksomhed. Vores eksperter står klar til at bringe din virksomhed videre, og vi kan tilbyde gratis ingeniørtimer til løsning af tekniske udfordringer i din virksomhed.

Vi kan hjælpe dig med blandt andet digitalisering, software‐ og hardware‐udvikling, procesdesign eller optimering af dine ressourcer, og vi kan hjælpe med at gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig og miljøvenlig.

I DTU’s værksteder og laboratorier kan du udvikle prototyper, og du kan møde vores skarpe ingeniørstuderende, som måske bliver dine nye medarbejdere om et par år.

Har du en lille eller mellemstor virksomhed i Region Sjælland? – så kontakt os for et uforpligtende møde og hør mere om, hvordan du kan få glæde af DTU’s eksperter i Ballerup.

Læs mere om projektet her

Eller kontakt Wolfgang Stelte på mail: wost@dtu.dk eller på telefon: 20 89 53 70 eller Marianne Horsebøg på mail: mahor@dtu.dk telefon: 31 96 49 71.

Back To Top
Søg
X
X