skip to Main Content

Håndværkermodeshow til Folkemøde

Virksomheder opfordres til at være med i modeshow til Folkemødet i Høng i august.

Projektleder for DM i SKILLS 2022 i Høng , Pia Hegner, har fået en fremragende idé: hun vil lave et modeshow, hvor forskellige former for arbejdstøj vises frem. Hun har derfor brug for DIN hjælp til at finde modeller, der vil gå på catwalken og vise sit smarte håndværkertøj frem.

Folkemødet i Høng afholdes lørdag den 28. august ved Høng Centret

– Vi vil gerne vise gæsterne ved Folkemødet i Høng, hvor mange forskellige håndværkere, vi har og sætte nogle tanker i gang om, hvor vigtige håndværkerne er for vores daglige liv og velfærd og ikke mindst vise, at vi alle sammen bakker op om Kalundborg Kommunes værtskab for DM i SKILLS 28.-30.april 2022 i Høng, siger Pia Hegner og fortsætter:

– Håndværkernes tøj er et lige så vigtigt redskab som deres værktøj og andet udstyr. Og i dag er det virkelig godt designet og gennemtænkt i forhold til den funktion, det skal bruges til. Ved at sætte fokus på tøjet, ønsker vi at højne respekten for det gode håndværk – på en sjov og underholdende måde.

Derfor har hun brug for din hjælp til to ting:

  1. At samle rigtig mange håndværkere i arbejdstøj med firmanavne – både som publikum og på catwalken – og på den måde vise, hvor forskellige fag og virksomheder, vi har i Kalundborg. Lad os fylde Folkemødet med RYGMÆRKER af den helt uskadelige slags.
  2. Vi har brug for så mange håndværkere som muligt på catwalken – i alle størrelser og aldre. Så hank op i dine medarbejdere og overtal dem til at melde sig – eventuelt ved at gøre arrangementet til en fælles firmaudflugt.

Meld dine håndværkere, der har mod på en tur ned ad catwalken, til hos Pia Hegner, mail: pihg@kalundborg.dk eller telefon 31 37 04 94, hvor du også kan få yderligere information om modeshowet.

Back To Top
Søg
X
X