skip to Main Content

Har din virksomhed brug for IT-specialister og ingeniører?

Få adgang til internationale IT-specialister og ingeniører, der søger jobmuligheder i Danmark!

Er din virksomhed på udkig efter en højt specialiseret medarbejder, men har svært ved at finde den rette kandidat herhjemme? Frem til d. 15. februar 2018 kan du få gratis adgang til en pulje på mere end 4.500 internationale specialister.

For at vi sammen kan sikre vækstpotentialet i Greater Copenhagen, vil Copenhagen Capacity frem til 15. februar 2018 tilbyde din virksomhed en søgning i vores pulje af internationale specialister.

Puljen består primært af udenlandske ingeniører, programmører og IT-udviklere med minimum 3-5 års erfaring – læs mere her.

Hvis din virksomhed står og mangler kandidater inden for ovenstående områder – og er gearet til at integrere en engelsktalende medarbejder – så skynd dig at kontakte Kasper Jorn i Copenhagen Capacity’s talentenhed på kjo@copcap.com eller tlf. +45 23 35 91 71. eller læs mere her

Mange venlige hilsner
Nikolaj Lubanski
Talent Director, Copenhagen Capacity

Baggrund:

Copenhagen Capacity’s internationale rekrutteringskampagner

Vi har i 2017 kørt internationale talenttiltrækningskampagner i samarbejde med en lang række danske og svenske virksomheder i Greater Copenhagen. Kampagnerne har været en kæmpe succes og har resulteret i tusindvis af ansøgninger fra højt kvalificerede specialister – langt flere kandidater end ventet – herunder også andre typer af specialister end dem virksomhederne havde brug for.

Copenhagen Capacity kan skaffe den rette kandidat til din virksomhed
Hvis din virksomhed står og mangler en specialist, som I ikke kan finde hverken i Danmark eller i vores talentpulje, så kan I med fordel deltage i de rekrutteringskampagner, som Copenhagen Capacity udruller i 2018. Kontakt os for yderligere information om kampagnerne.

Læs mere om Copenhagen Capacity

Back To Top
Søg
X
X