skip to Main Content

Har du også glemt julegaverne til medarbejderne?

Julen står for døren og pludselig sælger de brunkager og pebernødder i butikkerne, mens man kunne have svoret på, at det lige havde været sommerferie.

Det er ikke unormalt, at julen kommer bag på mange, især hvis man har en begivenhedsrig hverdag med masser af møder, aftaler m.m.

Med julen kommer også spørgsmålet om julegaver til ansatte, samarbejdspartnere, bestyrelser og/eller venner af virksomheden.

Det kan hurtigt blive en kæmpe opgave og virke en smule uoverskueligt.

Her kan man med fordel kigge efter detail-, restaurations-, og oplevelsesvirksomheder i sit lokalområde, som sagtens ville kunne hjælpe med at finde frem til netop ens virksomheds perfekte julegave:
• Giv et gavekort til en lækker middag eller en lokal koncert/foredrag
• Saml en kurv fra lokale butikker, som er tilpasset din virksomheds ansatte og det budskab I gerne vil give
• Send dem til gokart i Svebølle, vinsmagning på Røsnæs, ø-tur til Sejerø eller markedsdage i Gørlev

Gaver fra lokalområdet kan ofte noget helt specielt, som man har svært ved at finde andre steder, netop fordi, at det er lokalt, det er vedrørende virksomheden og det er med til at fremvise, hvad der er af muligheder i området.

Hvis man ikke selv har mulighed for at være helt inde i processen, findes der lokale virksomheder, der leverer hele løsninger, med byttemærker og hvor den enkelte medarbejder selv kan melde ind.

Med andre ord, står du ikke alene, når du skal ud og købe julegaver eller gaver generelt.

Om du skal have gavekurv, gavekort eller en samlet løsning, så har Kalundborgegnens Erhvervsråd mulighed for at hjælpe dig.

Tag fat I os, hvis I ikke ved, hvor I skal starte, så sender vi jer videre til vores dygtige medlemmer, som sagtens kan hjælpe.

Back To Top
Søg
X
X