skip to Main Content

Hjælp unge til en plads på arbejdsmarkedet

Bliv frivillig erhvervsmentor – og giv de unge adgang til det danske erhvervsliv.

Som frivillig erhvervsmentor får du muligheden for at bruge dine erhvervsfaglige kompetencer, som mentor for en ung person i Kalundborg. I Foreningen Lige Adgang samarbejder vi med de lokale FGU-skoler om at give de unge elever en erhvervsmentor, der kan støtte dem på deres videre vej ud i erhvervslivet. Vi oplever at de unge igennem mentorforløbene føler sig inspireret og har opnået erfaringer, de kan bruge i forhold til at opnå en bæredygtig overgang fra FGU og ud på arbejdsmarkedet.

Vi har brug for dine erfaringer

For at kunne give de unge muligheden for at få en erhvervsmentor og dermed komme tættere på deres drømmejob, har vi brug for jeres frivillige kræfter fra erhvervslivet. Du kan give den unge muligheden for at opnå viden om din specifikke branche, hjælpe med ansøgninger, cv og med at skabe et større netværk i erhvervslivet.

Hvis du synes det kunne være interessant at blive erhvervsmentor for en ung og støtte personen videre ud på arbejdsmarkedet, så skal du tilmelde dig som erhvervsmentor! Det kræver ikke andet end at du har erhvervserfaring, at du er over 25 år gammel og derudover har lyst til at bruge ca. fire timer om måneden i seks måneder. Vi søger erhvervsmentorer inden for alle brancher, så tøv ikke med at tilmelde dig – alle kræfter er velkomne!

Tilmeld dig her

Du kan tilmelde dig som mentor her. Når du har tilmeldt dig, ringer vi dig op og tager en uddybende snak om projektet og mentorrollen. Du kan også læse mere om vores indsatser og yderligere arbejde på vores hjemmeside.

Spørgsmål

Hvis du har nogle spørgsmål til projektet, er du altid velkommen til at skrive til projektassistent Anne Dahl på mail ad@ligeadgang.dk

Back To Top
Søg