skip to Main Content

Informationsmøde om LAG-midler til udvikling af lokale initiativer

Kom til informationsmøde om LAG-midler hjemme fra lænestolen.

LAG-ordningen har næste ansøgningsfrist den 29. april. For at klæde mulige ansøgere bedst muligt på indbyder LAG Midt-Nordvestsjælland til informationsmøde om LAG-midler.

På grund af Corona foregår det online via Microsoft Teams. Derfor skal man også tilmelde sig til mødet forud. Til gengæld kan man være med fra sofaen eller skrivebordet i sikker afstand og stadig have mulighed for at stille spørgsmål undervejs, så man fastholder det fysiske mødes muligheder for dialog.

Knap 6 mio. LAG-kr. på højkant i 2021

I de senere år har LAG Midt-Nordvestsjælland støttet langt over 100 projekter i vores område – både almennyttige og erhvervsrelaterede. I 2021 forventer LAG Midt-Nordvestsjælland at kunne uddele knap 6 mio. kr. Anden chance for at få del i pengene er torsdag 29. april kl. 23.59.

For at informere om regler og muligheder, bliver der torsdag den 25. marts kl. 19.00-20.30 afholdt et online-informationsmøde via Microsoft Teams.

Tilmeld dig mødet her og hør mere om dine muligheder for LAG-midler til din virksomhed eller forening senest den 24. marts.

Med sikker afstand og stadig mulighed for dialog

”Vi følger naturligvis nøje alle retningslinjer i relation til Covid-19”, udtaler sekretariatsleder Michella Schack fra LAG Midt-Nordvestsjælland. ”Samtidig er det vigtigt, at vi får informeret om LAG-ordningen. Derfor har vi valgt at gøre det muligt at deltage på mødet hjemmefra. Vi kører det via Teams, da det giver mulighed for at have mundtlig dialog undervejs frem for blot at livestreame en præsentation via fx Facebook.”

Efter informationsmødet om LAG-midler, vil der være en kort pause, hvorefter der er ’spørgetime’, hvilket giver mulighed for at komme mere i dybden med evt. supplerende spørgsmål.

Yderligere information

Yderligere oplysning om LAG Midt-Nordvestsjælland kan fås hos:
Sekretariatsleder Michella Schack, ms@lag-midtnordvestsjaelland.dk eller på telefon: 42 47 00 58.

Informationsmøde om LAG-midler

Back To Top
Søg
X
X