Iværksætter i Kalundborg kommune

Iværksættere skaber fremtidens virksomheder og udvikler fremtidens produkter, koncepter og services. Derfor er vi særligt opmærksomme på at hjælpe iværksættere godt på vej i Kalundborgegnens Erhvervsråd. Vi har udviklet en række tilbud til dig som iværksætter. Hvad enten du stadigvæk går med en
drøm om at starte egen virksomhed eller om du er i gang, har vi en række tilbud der kan styrke din virksomhed og dig som iværksætter.

Læs mere om, hvad vi kan hjælpe med herunder. Men start allerførst med at ringe til Jens og hør mere.

Gratis vejledning til dig, der er ved at starte op med iværksætteri

Skal jeg starte egen virksomhed eller skal jeg beholde mit job lidt endnu?
Hvilken virksomhedsform skal jeg vælge, hvordan får jeg et CVR-nr. og hvordan er det med moms? Er det her overhovedet noget jeg kan leve af?

Hvis du overvejer at starte egen virksomhed, har du helt sikkert været omkring mange af disse spørgsmål. Vi kan hjælpe dig med svarene. Iværksætteri kræver, at du sætter dig ind i nogle grundlæggende ting.

Book en af vores iværksættervejledere til et gratis, uforpligtende og indledende møde. Så kan vi sammen finde svar på spørgsmålene og sætte dig i kontakt med de mennesker der kan hjælpe dig videre.

Ofte følger vi en iværksætter tæt igennem de første år og fungerer som sparringspartnere. Den måde er du også meget velkommen til at bruge os på. Det koster dig ikke noget og vi har en fælles interesse; at få din virksomhed til at blive så sund som overhovedet muligt.

Back To Top
Søg